• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403111510721
  • خبرنگار : 50046

خطر سرمازدگی در کمین مزارع کشاورزی خراسان شمالی

خطر سرمازدگی در کمین مزارع کشاورزی خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از خطر سرمازدگی در مزارع این استان خبر داد.

محمد رضایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: میزان بارش باران از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون ۵۱ میلیمتر بوده که نسبت به دوره بلند مدت و مدت مشابه سال گذشته ۳۶ درصد کاهش داشته است.

وی گفت: کاهش بارندگی‌ها روی مزارع استان تاثیر نامطلوب زیادی گذاشته که یکی از اثرات آن خشک شدن خاک و باز شدن خاک‌های اطراف ریشه گیاه است و این امر گیاه را در خطر سرمازدگی قرار می‌دهد.

رضایی افزود: طبق پیش بینی اداره کل هواشناسی استان از هفته آینده دمای هوا به زیر صفر خواهد رسید و مزارع استان در خطر سرمازدگی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه مزارع استان در وضعیت خوبی قرار ندارد، ادامه داد: سطح سبز مزارع استان خوب نیست، بخصوص مزارعی که در آذر ماه کشت شده اند و سطح سبز مزارع کامل نشده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: کاهش بارندگی‌های موثر و سرمای هوا سبب شده است تا گیاهان از رشد لازم برخوردار نباشند.

وی بیان کرد: ۸۰ هزار هکتار از اراضی آبی و ۱۵۲ هزار هکتار از اراضی دیم استان کشت پاییزه انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha