• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۷:۴۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403111511245
  • منبع : نمایندگی فارس

تدوین سند راهبردی شرکت بین‌المللی نمایشگاه‌های فارس

تدوین سند راهبردی شرکت بین‌المللی نمایشگاه‌های فارس

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت بین‌المللی نمایشگاه‌های فارس از تدوین سند راهبردی، نقشه راه و طرح تجاری و ... این شرکت خبر داد.

محسن نهاوندی امروز، ۱۵ بهمن در نشست با اصحاب رسانه در شیراز به تشریح دستاوردها و اقدامات نوآورانه این شرکت در یک سال گذشته خبر داد و گفت: در یک سال اخیر با حمایت‌های صورت گرفته از سوی هئیت مدیره شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس، اقدامات نوآورانه‌ای در نمایشگاه بین‌المللی فارس انجام شده که در نوع خود کم سابقه بوده است.

وی افزود: تهیه سند راهبردی شرکت نمایشگاه بین‌المللی فارس، نقشه راه و طرح تجاری، سند تحول دیجیتال و نقشه راه اموراز جمله این اقدامات است که برای اولین بار در این شرکت انجام شده است.

نهاوندی از رشد قریب ۱۵۰ درصدی درآمد شرکت بین‌المللی نمایشگاه‌های فارس نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: با آغاز فرایند طراحی، خاکبرداری و ساخت سازه سالن سعدی به متراژ ۱۲ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی ۹۱ درصد افزایش خواهد یافت. علاوه بر این، عملیات دیوارکشی کل اراضی شرکت نمایشگاه پس از ۲۹ سال به انجام رسیده و در سال ۱۴۰۳ نیز رکورد جدیدی در تعداد بازدید هیئت‌های خارجی از نمایشگاه ثبت شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه رسانه اشاره کرد و گفت: در دنیای امروز، رسانه‌ها تنها ابزار انتقال خبر نیستند، بلکه به عنوان قلب تپنده ارتباطات، فرهنگ و توسعه جامعه عمل می‌کنند.

نهاوندی بیان کرد: رسانه‌ها حلقه اتصال بین مردم، دولت و نهادهای مختلف جامعه هستند و می‌توانند افکار عمومی را به سمت توسعه، پیشرفت و تعالی سوق دهند. از این‌ رو، نمایشگاه بین‌المللی فارس همواره تلاش کرده است تا فضای تعامل و همکاری با رسانه‌ها را فراهم آورد، چراکه بدون همراهی و حمایت رسانه‌ها، این امر به طور کامل محقق نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت بین‌المللی نمایشگاه‌های فارس در پایان خواستار تقویت همکاری رسانه‌ها با این شرکت، در راستای توسعه هرچه بیشتر استان فارس و معرفی ظرفیت‌های آن در سطح ملی و بین‌المللی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha