• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403111511267
  • منبع : وزارت کشور

تجدید میثاق معاونان و کارکنان وزارت کشور با آرمان‌های امام راحل

تجدید میثاق معاونان و کارکنان وزارت کشور با آرمان‌های امام راحل

معاونان و کارکنان وزارت کشور با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، با آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به گزارش ایسنا، آیین تجدید میثاق معاونان و کارکنان وزارت کشور امروز ۱۵ بهمن‌ماه با آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) همزمان با چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور معاونان امنیتی و انتظامی، سیاسی و هماهنگی امور اقتصادی و جمعی از کارکنان وزارت کشور در حرم مطهر امام راحل برگزار شد.  

علی اکبر پورجمشیدیان معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در حاشیه این مراسم اظهار داشت: به همراه جمعی از همکارانمان در وزارت کشور جمهوری اسلامی در حرم مطهر حضرت امام(ره) برای تجدید عهد با ایشان حضور پیدا کردیم.  

وی افزود: به اتفاق همکاران‌مان آمدیم که با آرمان‌ها و اهداف انقلاب، حضرت امام و منویات خلف صالح ایشان، مقام معظم رهبری تجدید عهد کنیم. تلاش ما در مجموعه وزارت کشور و دولت وفاق ملی این است که در جهت آرمان‌های امام حرکت کنیم.  

همچنین علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور نیز در حاشیه این آیین بیان داشت: این انقلاب ما مردم‌پایه است و همه اصول آن برپایه ارزش‌های نورانی اسلام و حمایت مردم است، شکل‌گیری این انقلاب با حمایت مردم و تداوم انقلاب با تایید مردم بوده است.  

وی افزود: از همان اوایل انقلاب مردم با فرامین امام عزیزمان پای کار انقلاب بوده‌اند. ما در طول این ۴۶ سال انقلاب اسلامی ۴۲ انتخابات داشتیم و عملا همه ارکان جمهوری اسلامی مبتنی بر انتخابات و تایید مردم بوده است و پرچمدار اصلی نهاد انتخابات و مشارکت مردم در طول این سال‌ها، مقام معظم رهبری بوده‌اند.  

معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: وزارت کشور بعنوان متولی اصلی زمینه‌سازی مشارکت مردم خصوصا در زمینه انتخابات، در همین چارچوب و ذیل اصول انقلاب و سیاست‌های ترسیم‌شده مقام معظم رهبری، زمینه را فراهم می‌کند.  

زینی‌وند تصریح کرد: وزارت کشور در زمینه نشاط، مشارکت بالا، حضور فعال مردم، تصمیم‌گیری در صحنه‌های مختلف در همه ارکان، پای کار است و زمینه را فراهم می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha