• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403111611953
  • خبرنگار : 71429

جولایی در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد

امسال ۱۰هزار و ۳۰۰ نفر به دلیل ارتکاب جرایم غیر عمد وارد زندان شدند/ ۲۰۲۸ مرد ایرانی در حبس به دلیل مهریه

امسال ۱۰هزار و ۳۰۰ نفر به دلیل ارتکاب جرایم غیر عمد وارد زندان شدند/ ۲۰۲۸ مرد ایرانی در حبس به دلیل مهریه

رییس هیات امنای ستاد دیه کشور گفت: هم‌ اکنون ۱۵ هزار و ۶۲۴ زندانی جرایم غیرعمد در سطح زندان‌های کشور تحمل حبس می‌کنند.

سیداسدالله جولایی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: هم‌اکنون و در روزهای پایانی سال، ۱۵ هزار و ۶۲۴ زندانی جرایم غیرعمد در سطح زندان‌های کشور تحمل حبس می‌کنند که بیش از ۱۰ هزار و سیصد نفر ورودی امسال هستند.

وی افزود: از زندانیان جرایم غیرعمد در سراسر کشور،  ۷۹۷ نفر خانم و ۱۴۸۲۷ نفر آقا هستند.  افراد احصاء شده روی هم رفته قریب به اتفاق نیز سرپرست خانواده تعریف می‌شوند.

رییس هیات امنای ستاد دیه کشور گفت: ۸۰ نفر بابت عدم توانایی در پرداخت دیات جرایم غیرعمد ناشی از حوادث کارگاهی یا سوانح شبه‌عمد روانه بند شده‌اند، ۱۳۰۴۲ زندانی به سبب محکومیت‌های ملی ناشی از صدور اوراق بانکی (اعم از چک، سفته و ضمانت‌) ، ۲۰۲۸ مرد ایرانی بابت ناتوانی در پرداخت مهریه و ۴۷۴ هموطن ایرانی بابت عدم استطاعت در ایفای تعهدات مرتبط با نفقه زوجه و اولاد رهسپار زندان شده‌اند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha