به گزارش ایسنا، امیر دریادار مهدی خواجهامیری در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو، گفت: علم باید تبدیل به فناوری و فناوری باید تبدیل به صنعت شود و صنعت در خدمت کشور قرار بگیرد؛ بنابراین آنچه در نمایشگاه عرضه میکنیم محصولاتی از فناوریهای است که در خدمت کشور قرار گرفته است.
وی افزود: فعالیت بیشتر برای حضور در بازار رقابت جهانی با بهکارگیری ابزارها و تکنولوژیهای جدید از جمله به کارگیری هوش مصنوعی و تولید محصول به صورت رباتیک تا کمتر شدن خطاهای انسانی، شناسایی و آشنا شدن تولید کنندگان، اطلاعات جغرافیایی، سازمانهای بهرهبردار، دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان بایکدیگر را میتوان از اهداف نمایشگاه دانست.
معاون هماهنگکننده وزیر دفاع گفت: برای این اقدامات و اهداف باید راههای میانبر را طی کنیم. همانطور که رهبری انقلاب تاکید کردهاند قطار علم و فناوری با سرعت زیاد در حال حرکت است و اگر قرار باشد ما به دنبال آن حرکت کنیم همیشه با سرعتی که داریم عقب خواهیم ماند، مگر اینکه بتوانیم راههای میانبر را جستوجو کنیم. علم در تحقیق و پژوهش قدرت خود اصلاح کنندگی دارد. به جهت تغییراتی که با افکار جدید توأم میشود خلاقیتها بروز پیدا میکند و از آنجا که ما به صورت مستمر در معرض تهدید، تحریم و بحرانهای مختلف هستیم باید از تهدیدات برای خود فرصت بسازیم همانگونه که تا امروز این کار را کردهایم. باید در مقابل تهدیدات متوجه خودمان باشیم و راهبردهای نوآورانه و خلاقانه اتخاذ و آنها را تبدیل به فرصت کنیم.
خواجهامیری یادآور شد: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حوزه اطلاعات مکانی علاوه بر تولید اطلاعات مکانی و ارائه خدمات مرتبط به دستگاههای کشوری و لشکری توسط سازمان جغرافیایی، ساختن انواع ماهوارهها از جمله ماهوارههای سنجش از دور و تعیین موقعیت و ناوبری تولید انواع سنجندهها و دوربینهای هوایی و فضایی را در دستور کار دارد.
وی ادامه داد: چهارمین نمایشگاه ایران ژئو با حمایت معنوی بیش از ۲۰ سازمان، دانشگاه، پژوهشکده، انجمن شرکتهای دانشبنیان، شرکتهای مهندسی و نقشه برداری برگزار شده است که با همگرایی بیشتر ظرفیتهای ملی و بینالمللی ضمن تامین نیازهای کشور زمینهساز توسعه صادرات و گسترش تعاملات خدمات فنی مهندسی با کشورهای دوست و همسایه باشد.
انتهای پیام
نظرات