• پنجشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403112518855
  • خبرنگار : 50283

۱۹ پروژه عمران شهری در بندرانزلی افتتاح شد

۱۹ پروژه عمران شهری در بندرانزلی افتتاح شد

ایسنا/گیلان ۱۹ پروژه‌ عمران شهری با اعتباری بالغ بر ۳۹۸ میلیارد ریال در بندر انزلی افتتاح و بهره‌برداری شد.

امروز پنجشنبه ۲۵ بهمن‌ آیین افتتاح ۱۹ پروژه شهرداری بندرانزلی به صورت نمادین با افتتاح و بهره‌برداری پارک محله‌ای کلویر برگزار شد. در این مراسم، وحید پورحضرت، شهردار بندرانزلی اظهار کرد: این پروژه‌ها برای افتتاح در دهه فجر سال‌جاری پیش‌بینی شده بود که با توجه شرایط نامساعد جوی امروز افتتاح می‌شوند.

۱۹ پروژه عمران شهری در بندرانزلی افتتاح شد

وی با بیان اینکه امروز ۱۹ پروژه شهرداری بندرانزلی در حوزه‌های مختلف عمران شهری، خدمات شهری، امور زیربنایی، هدایت آب‌های سطحی، ابنیه و ساختمان همچنین حوزه مدیریت پسماند افتتاح می‌شود، افزود: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۳۹۸ میلیارد ریال انجام شده است.

پورحضرت تصریح کرد: از دهه فجر سال گذشته تا به امروز ۵۶ پروژه عمران شهری توسط شهرداری بندرانزلی با اعتباری بالغ بر ۱۴۶ میلیارد تومان انجام شده است.

همچنین در این مراسم محمدصالح ضیایی، فرماندار شهرستان بندرانزلی اظهار کرد: وفاق ملی نیاز جامعه امروز است که در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال نیز شاهد تجلی آن بودیم.

۱۹ پروژه عمران شهری در بندرانزلی افتتاح شد

وی با بیان اینکه مردم پشتوانه نظام و انقلاب هستند و ما مدیون این مردم و ملت هستیم، افزود: رضایت مردم جلب رضایت الهی را به دنبال دارد.

ضیایی با اشاره به تلاش شهرداری بندرانزلی تصریح کرد: این نشان از وحدت و اتحاد بین شورا و شهرداری است و با ادامه این روند هرچه بتوانیم رضایتمندی مردم را جذب کنیم.

فرماندار شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: با توجه به اینکه در آستانه سال جدید هستیم، شهرداری بندرانزلی در حوزه خدمات شهری با تلاش مضاعف خدمات شهری را برای شهروندان و گردشگران بیش از پیش فراهم کند.

همچنین در این مراسم، شعبان جعفری، رئیس شورای اسلامی شهرستان بندرانزلی و نایب رئیس شورای شهر بندرانزلی با بیان اینکه این پروژه‌ها در شرایطی که هزینه‌ها بسیار بالاست توسط شهرداری انجام شد، اظهار کرد: نگهداری از پروژه‌ها نیز پس از بهره‌برداری بسیار مهم است و اگر برای نگهداری چاره اندیشی نشود پروژه پس از مدتی به زیبایی روز اول نخواهد بود.

۱۹ پروژه عمران شهری در بندرانزلی افتتاح شد

جعفری با اشاره به آسفالت محلات که امروز شورا و شهرداری مشغول به آن هستند، تصریح کرد: بعضی ادارات شهر را بدون توجه به وضعیت آسفالت شهرداری و خواسته‌های مردم و در روز بارندگی حفاری می‌کنند که این مساله نیز باید مورد توجه باشد.

در این مراسم حسن احمدی‌فر، عضو شورای شهر بندرانزلی اظهار کرد: احداث پارک‌های محله‌ای باعث شور و نشاط اجتماعی می‌شود.

وی با بیان اینکه در جامعه‌ای که کودکان آپارتمان نشین هستند احداث چنین پارک‌هایی می‌تواند باعث دلبستگی هرچه بیشتر آن کودکان به محله شود، افزود: با احداث پارک‌های محله‌ای می‌توانیم شهرستان بندرانزلی را به عنوان شهر دوستدار کودک در ایران معرفی کنیم.

عضو شورای شهر بندرانزلی تصریح کرد: امیدوارم با پیگیری‌های شهرداری بتوانیم چنین پارک‌هایی در مناطق شهرداری بیش از پیش احداث کنیم و این شور و نشاط را به شهروندان هدیه دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha