حجتالاسلام علی تقیزاده، رئیس سازمان دارالقرآنالکریم در نشست خبری اولین رویداد ملی همافزایی کنشگران تدبر در قرآن کریم با عنوان رویداد ملی «صاد»، که به همت ستاد ملی راهبری تدبر ذیل شورای توسعه قرآنی امروز، ۲۷ بهمن در شورای سیاستگذاری ائمه جمعه قم برگزار شد، بیان کرد: جلسات هماندیشی ستاد راهبردی تدبر در قرآن کریم از سال گذشته آغاز شده است و سند کلی ستاد راهبردی تدبر در قرآن کریم با هدف شناسایی، حمایت و نظارت بر فعالیتهای تدبری در جلسه شورای توسعه قرآنی سال گذشته تصویب شد.
وی با اشاره به اینکه شناسایی زیست بوم تدبر قرآن کریم در دستور کار این ستاد قرار گرفت، افزود: شبکهسازی در میان فعالان عرصه تدبر نیز گام دوم این ستاد بود که رویداد ملی صاد در راستای پیشبرد گام شناسایی و شبکهسازی فعالان عرصه تدبر در قرآن برگزار شد.
تقیزاده با اشاره به اینکه هزار و ۴۱۷ مجموعه حقیقی و حقوقی در نخستین رویداد ملی صاد مشارکت کردند، اظهار کرد: ۱۷۳ تشکل قرآنی و هزار و ۲۴۴ شخصیت حقیقی در نخستین رویداد ملی «صاد» شرکت کردند، حدود ۱۱۲ طرح به دبیرخانه رویداد رسید و ۵۲ طرح برای ارزیابی داوران ارسال شد.
وی ادامه داد: حدود ۱۱ طرح بهعنوان طرح برگزیده انتخاب شدند که ۶ طرح در مراسم اختتامیه ارائه خواهند داشت، محورهای قالب طرحها کودک و نوجوان، تدبر و نخبگان، تدبر پژوهی و تدبر و رسانه بود.
تقیزاده بیان کرد: اختتامیه نخستین رویداد ملی «صاد» طی روزهای دوم و سوم اسفندماه ۱۴۰۳ در تهران با معرفی برگزیدگان این رویداد برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان دارالقرآنالکریم گفت: روز پنج شنبه اختتامیه رویداد ملی «صاد» با سخنرانی حجتالاسلام قمی و ارتباط مجازی با حجتالاسلام خسروپناه آغاز خواهد شد و با ارائه طرحهای ویژه حوزه تدبر در قرآن از مشهد مقدس و قم و تلاوت تدبری نوجوانان ادامه پیدا میکند.
وی اظهار کرد: عصر روز پنجشنبه ارائه ۶ طرح برتر در گردهمایی و تقدیر از ۱۱ طرح برتر دنبال خواهد شد و روز جمعه نشستهای تخصصی رویداد ملی صاد با چهار محور موضوعی کودک و نوجوان، تدبر و نخبگان، تدبر پژوهی و تدبر و رسانه برگزار میشود.
مشارکت ۱۷۰ مؤسسه قرآنی در رویداد ملی «صاد»
همچنین در ادامه، علی حبیبی، مسئول دبیرخانه ستاد راهبری تدبر در قرآن کریم بیان کرد: آثار ارسالی به دبیرخانه رویداد از اکثریت شهرهای کشور بود، اما تمرکز آثار بیشتر بر استانهای قم، تهران و خراسان رضوی بود.
وی افزود: بخش عمدهای از مشارکتکنندگان این رویداد خانمها بودند، اما تعداد مشارکتکنندگان آقا و خانم در آثار راهیافته به مرحله نهایی برابر بود.
حبیبی بیان کرد: فراخوان و دعوتنامه مشارکت در رویداد «صاد» از دیماه سال جاری منتشر و از تمامی اساتید، پژوهشگران، مربیان ومؤسسات فعال در حوزه تدبر در قرآن کریم برای ثبتنام و مشارکت در این رویداد دعوت به عمل آمد.
وی ادامه داد: در مجموع بیش از ۱۲۰۰ مربی، پژوهشگر و کنشگر مردمی و ۱۷۰ مؤسسه و تشکل مردمی برای حضور در رویداد اعلام آمادگی و طرحها و ایدههای خود را از طریق پایگاه اینترنتی SetadTadabbor.ir ارسال کردهاند.
حبیبی گفت: پس از ارزیابی و داوری تمامی طرحها و ایدههای ارسال شده طی دو مرحله، ۶ طرح با توجه به شاخصهای مختلفی از جمله نوآوری و توانمندی در اجرا جهت ارائه در همایش دو روزه در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
نظرات