• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403112820752
  • خبرنگار : 50228

عطارزاده:

بازیکنان درجه چهارم خوزستان هم می‌توانند ملی‌پوش شوند

بازیکنان درجه چهارم خوزستان هم می‌توانند ملی‌پوش شوند

ایسنا/خوزستان یک پیشکسوت معتقد است در فوتبال خوزستان، بازیکنان درجه چهارم هم می‌توانند ملی پوش شوند.

شهرام عطارزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: مربیان منطقه با توجه به کارنامه موفق‌شان شایستگی قرار گرفتن در کادر فنی برخی تیم‌های پایه تیم‌ملی را دارند؛ خوزستان طی چند دهه اخیر به اندازه کل استان‌های کشور بازیکن خوب به فوتبال باشگاهی و ملی معرفی کرده است و وقتی گفته می‌شود خوزستان قلب اصلی فوتبال ایران است، سخن گزافی نیست و بلکه خود واقعیت است و همیشه بهترین‌ها را به تیم‌های مطرح کشور تحویل داده و بیش از این می‌توانست در زمینه مربیگری هم به سطحی برسد که تیم‌های سایر کشور و حتی تیم‌های ملی از دانش آنها بهره‌مند شود.

وی گفت: در این ۱۲-۱۰ سال هرگز این مهم محق نشده و متاسفانه فدراسیون فوتبال کمترین توجه را هم به انتخاب مربیان خوزستانی ندارند و مربیان تیم ملی نیز نگاه ویژه‌ای به فوتبالیست‌های خوزستانی نداشته و به همین دلیل بیشتر مواقع فوتبالیست‌های خوب این منطقه بهترین دوره زمانی و اوج فوتبال خود را با حق کشی‌های موجود به دور از تیم ملی از دست می‌دهند. چرا این گونه با استعدادهای ناب برخورد می‌شود؟ مگر می شود یک مربی که ۵-۶ بازیکن در یک فصل به تیم ملی تحویل داده و در طول فعالیتش چندین قهرمانی و نایب قهرمانی در لیگ های مختلف پایه کشور به دست آورده اصلا از سوی فدراسیون و مسوولین مربوطه دیده نشود؟ به نظر شما مربیان خوزستانی حتی استحققاق مربیگری در تیم ملی یکی از رده ها به عنوان دستیار چهارم را هم ندارند؟ 

راه‌های اصولی و تعیین کننده برای آینده فوتبالیست‌ها

بازیکن سابق تیم ملی در مقدماتی جام جهانی۱۹۹۴ با اشاره به اینکه راه‌های اصولی برای آینده فوتبالیست‌ها می‌تواند تعیین کننده باشد، گفت: وقتی به تیم‌های پایه فوتبال در استان نگاه می‌اندازیم و مسابقات آنان را دنبال می‌کنیم به خوبی آنچه احساس می‌شود شور و نشاط بازیکنان بااستعداد خوزستانی و بازیکنان رده‌های پایه است که نتایج خوبی برای فوتبال استان رقم می‌زنند و با حضور خود در اردوهای تیم ملی در رده‌های سنی مختلف نشان می‌دهند فوتبال خوزستان هنوز پویا و زنده است ولی این حکایت تا یک جایی به خوبی پیش می‌رود و مانند فیلم‌ها و سریال‌هایی که خوب شروع می‌شوند ولی در ادامه گویا نویسنده و یا عوامل دیگر برای انتهای آن برنامه ندارند.

مشکلات معیشتی سد راه بازیکنان بی بضاعت

او درباره این که فوتبال خوزستان در رده های پایه خوب عمل می‌کند، اما تیم‌هایی هستند که هنوز با هزار و یک مشکل به بازیکن سازی مشغولند، اظهارکرد: بازیکنان نیز تا یک رده سنی خوب پیش می‌روند اما به یکباره در رده سنی بزرگسالان فوتبال استان تهی از بازیکنان بومی می‌شود و البته مشکلات اقتصادی و معیشتی که بازیکنان در رده سنی بزرگسالان با آن روبه‌رو می‌شوند باعث می‌شود نتوانند روی فوتبالشان تمرکز داشته باشند و بسیاری از بازیکنان با استعداد استان در این برهه از زمان به طور کلی فوتبال را کنار می‌گذارند و به دنبال زندگی و مشکلات خود می‌روند.

نبود تیم های نظامی در خوزستان

عطارزاده همچنین گفت: متاسفانه چند سالی است که در استان خوزستان هیچ تیم نظامی وجود ندارد که در لیگ‌های دسته‌ اول، دوم و لیگ برتر کشور حضور داشته باشند، در حالی که وجود چنین تیمی می‌توانست حضور بازیکنان سرباز استان را در آن تیم در پی داشته باشد و بازیکنان مشمول فوتبالیست که سابقه حضور در رده های مختلف باشگاهی پایه را داشته‌اند می‌توانستند با حضور در این تیم همچنان با قدرت به کار خود ادامه دهند ولی دوری از فوتبال حرفه‌ای به واسطه خدمت مقدس سربازی بسیاری از فوتبالیست های استان را در شهرهای مختلف از فوتبال دور می‌کند، زیرا پس از آن فوتبالیست‌ها همچون قبل تمایلی به بازی کردن از خود نشان نمی‌دهد و این تنبلی گویا در بسیاری از بازیکنان فوتبال  فراگیراست.

او افزود: نکته‌ دیگر که برای بسیاری از فعالان فوتبال ثابت شده است، نداشتن مدیریت برنامه است و چه بسا بازیکنانی تمام مراحل راه را با هزاران مشکل طی کرده ولی به خاطر نداشتن مدیر برنامه یا نخواستن مدیر برنامه، کنار گذاشته شده‌اند. مسئولان ارشد فوتبال استان باید با برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده برنامه ای جامع و کامل برای پیوند دادن فوتبال پایه به تیم‌های بزرگسالان داشته باشند تا بازیکنان فوتبال پس از گذراندن سال‌های نوجوانی و جوانی در تیم‌های بزرگسالان حضوری چشمگیر داشته باشند.

بازیکنان درجه چهارم خوزستان هم می‌توانند ملی‌پوش شوند

بازیکنان درجه چهارم هم می تواندملی پوش شوند

وی در ادامه تاکید کرد: نگاه عمیق و دقیق به شناسنامه فوتبال خوزستان نشان دهنده بزرگی و اقتدار فوتبال این خطه است ولی حرف من این است فدراسیون فوتبال که در حال برگزاری مسابقات در تمامی رده‌ها است، آیا خروجی این مسابقات همه کسانی است که امروز در تیم ملی پایه حضور دارند؟ یقینا این گونه نیست. به طور مثال آیا در آکادمی فولاد همین ۱۰-۱۵ بازیکن ملی پوش لایق دعوت به اردوهای تیم ملی هستند؟ به جرات می گویم در فولاد حتی بازیکن درجه سه یا چهار هم می تواند ملی پوش شود و با جلوگیری از اعمال سلایق فردی، می توان فردای فوتبال هر شهر و کشوری را تضمین کرد اما در کشور ما هزینه، زمان و توجه تنها در اختیار بخش بزرگسال قرار می گیرد و بقیه پایه‌ها چندان دیده نمی شوند. از مربیان تیم‌های بزرگسالان باشگاه نیز انتظار می‌رود تا به این استعدادها توجه کنند و در کنار بازیکنان باتجربه به بازیکنان مستعد تیم‌های پایه فرصت ابراز وجود دهند. بهتر است در ابتدای فصل و پیش از بستن قرارداد با مربیان تیم‌های بزرگسالان شرط کرد تا از بازیکنان جوان و آینده‌دار تیم‌های پایه بیشتر استفاده کنند.

آکادمی فولاد شاه ماهی های زیادی دارد

این ملی پوش خوزستانی دهه ۷۰ در ادامه با بیان اینکه شاه ماهی های زیادی در فوتبال پایه خوزستان خصوصا در باشگاه فولاد وجود دارد، تصریح کرد: همیشه گفته بودیم فوتبال خوزستان و باشگاه فولاد در رده‌های مختلف سنی مهره‌های ناب دارد و تنها اندکی فرصت باید تا جرقه‌ای شکل بگیرد و بازیکن‌های پراستعداد خودی نشان دهند؛ صدرنشینی تیم‌های پایه این باشگاه در لیگ‌های کشور از نونهالان گرفته تا امیدهای باشگاه‌های کشور این گفته را به تثبیت می‌رساند و به جرات می‌توان بگویم در آکادمی فولاد الماس های زیادی وجود دارد و آنها با ارائه عملکرد فوق‌العاده عالی همه را به این نکته رسانده که هنوز هم شاه مهره‌هایی در فوتبال پایه خوزستان وجود دارند که می‌توانند جا پای بزرگان دهه‌های اخیر بگذارند. امثال این بازیکنان در تیم‌های پایه فولاد و در مجموع فوتبال استان کم نیستند. همه و همه ستاره‌هایی هستند که توسط مربیان بی‌ادعا و سازنده خوزستانی کشف می‌شوند و مهمتر در یک فرصت اندک می‌توانند بدرخشند.

قدر چنین مدیران جوان خوزستان را بدانیم

عطارزاده در پاسخ به این سوال که پشت پرده این همه موفقیت و رشد بی سابقه باشگاه فولاد خوزستان در فوتبال پایه ای کیست؟ گفت: قبل از اینکه نام کسی را بگویم باید از زحمات همه کسانی که از بدو تولد باشگاه فولاد و راه اندازی تیم های پایه این باشگاه نقش داشته اند، تشکر و قدردانی کنم که در زمان خود بازیکنان خوب و مستعدی تحویل فوتبال خوزستان و کشور و حتی تیم ملی دادند. در این چند سال اخیر می توانم نام علی اکبر مهدی پور را به عنوان مردی ببرم که با سختی ها و مشکلات توانست آکادمی را به خوبی اداره کند و باید قبول کنیم که او یک مدیر جوان و بی‌حاشیه خوزستان است و تنها مدیری که بیش از ۸ سال مدیر تیم های پایه بوده و حالا هم معاون باشگاه هست ولی هنوز یکبار هم حاضر نشده است در مقابل دوربین‌های تلویزیون و رسانه‌ها قرار بگیرد و مثل بسیاری از مدیران شهرت طلب و دوربینی، از حسنات مدیریت خود بگوید. مهدی پور جوان تحصیلکرده، بااخلاق و با شخصیت باشگاه فولاد خوزستان و از مدیران موفق این رشته ورزشی است که هیچگونه ادعایی هم ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha