• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403112820775
  • خبرنگار : 50469

مدیرکل بهزیستی استان اعلام کرد:

حمایت بهزیستی از ۵۲ هزار مددجو در ایلام

حمایت بهزیستی از ۵۲ هزار مددجو در ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل بهزیستی استان ایلام با اشاره به حمایت بهزیستی از ۵۲ هزار نفر گفت: از این تعداد بیش از ۱۸ هزار نفر دارای معلولیت و مابقی نیز زنان سرپرست خانوار، خودسرپرست، بدسرپرست و غیره هستند.

«حسین نورعلیوند» در نشست شورای معاونین با اشاره به حمایت یک پنجم استان از سوی دستگاه‌های حمایتی اظهار کرد: این وضعیت با توجه به سرمایه‌های عظیم نفتی، گازی، منابع طبیعی و غیره زیبنده استان نیست.

وی به خدمات این مجموعه به جامعه هدف در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: ارتباط نزدیک و چهره به چهره و بی واسطه با مردم، افزایش ۴۰۰ درصدی مستمری جامعه هدف، برقراری حق نگهداری معلولان، توسعه توزیع وسائل توانبخشی بین افراد دارای معلولیت، افزایش کمک ساخت مسکن و غیره از عمده‌ترین این خدمات بوده است.

مدیرکل بهزیستی استان ایلام بیان کرد: با وجود خدمات گسترده‌ای که به‌جامعه هدف ارائه‌شده ولی به‌دلیل مشکلات زیاد و منابع مالی محدود دولت، نیاز به ارائه خدمات بیشتر بوده که در استان‌های دیگر این مساله از طریق استفاده از ظرفیت خیرین انجام شده، ولی در این استان متأسفانه ظرفیت مشارکت‌های مردمی از سوی مردم و همچنین شرکت‌های نفت، گاز و غیره بسیار ضعیف است.

نورعلیوند خواستار پیگیری این مسأله از سوی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شد تا با رایزنی شرکت‌های پتروشیمی، نفت و گاز مناطق مختلف کشور از محل مسئولیت‌های اجتماعی زمینه توسعه خدمات‌دهی مددجویان جامعه هدف فراهم شود.

وی با اشاره به رویکرد توانمندسازی جامعه هدف در سه محور اشتغال، مسکن و بیمه گفت: طرح‌های بیمه‌ای تأمین اجتماعی از محل هدفمندی یارانه‌ها و خویش‌فرمایی برای مددجویان اجرا شده که در این زمینه سال گذشته شماری از جامعه هدف از محل بیمه هدفمندی یارانه‌ها، خودکفا و مستمری ماهیانه آن‌ها برقرار شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان ایلام، وی به خدمات این مجموعه به مددجویان در حوزه مسکن و اشتغال اشاره و گفت: متقاضیان دریافت کمک‌های مسکن بدون نوبت این تسهیلات و کمک‌های بلاعوض را دریافت کرده و در زمینه اشتغال نیز سال گذشته ایلام دومین استان از لحاظ پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه هدف بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha