• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403112820812
  • خبرنگار : 50022

سنجش ۱۶ هزار نو آموز البرزی/مهلت سنجش امسال تا پایان اسفند

سنجش ۱۶ هزار نو آموز البرزی/مهلت سنجش امسال تا پایان اسفند

ایسنا/البرز رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان البرز بر ضرورت سنجش سلامت نوآموزان تأکید کرد و گفت: سنجش سلامت نوآموزان، گامی مهم برای شناسایی نیازهای آموزشی و توانایی‌های کودکان و مهلت سنجش امسال تا پایان اسفند ماه است.

حمیده سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا،  با تأکید بر اهمیت سنجش سلامت نوآموزان برای ورود به دبستان، گفت: این برنامه برای کودکان متولد دوم مهر ۱۳۹۷ تا یکم مهر ۱۳۹۸  لازم و ضروری است. واحدهای ارزیابی‌ برنامه ملی سنجش به شناسایی نیازهای آموزشی و توانایی‌های اولیه دانش‌آموزان کمک می‌کند و امکان پاسخگویی به نیازهای خاص هر کودک را فراهم می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۱۶ مرکز جامع سنجش در استان البرز، اظهار کرد: تاکنون سنجش حدود ۱۶ هزار نوآموز در استان انجام شده است و از خانواده‌ها درخواست می‌شود در فرصت باقی‌مانده برای سنجش فرزندان خود اقدام کنند و برای نوبت گیری تا ۲۰ اسفند ماه فرصت دارند که به سامانه سیرت۲  مراجعه و نوبت سنجش دریافت کنند.

سلیمانی با تأکید بر محدودیت زمان باقی‌مانده تاکید کرد: خانواده‌ها هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام و نوبت‌گیری اقدام نموده تا در روزهای پایانی برنامه با مشکل مواجه نشوند. ما نمی‌خواهیم هیچ نوآموزی از این برنامه مهم جا بماند. سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نه تنها برای ثبت‌نام مدرسه، بلکه برای تهیه کتب درسی و سایر امور آموزشی نیز ضروری است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: خانواده‌ها می‌توانند از طریق سامانه سیرت۲ نسبت به نوبت‌گیری فرزند خود اقدام کنند و نزدیک‌ترین مرکز جامع سنجش را بر اساس ناحیه و منطقه خود که ظرفیت نوبت دهی دارد انتخاب نمایند. در روز مراجعه به مراکز جامع، همراه داشتن پرینت نوبت ثبت‌نام از سامانه سیرت۲ ، یک قطعه عکس نوآموز، شناسنامه نوآموز به همراه شناسنامه پدر و مادر و کارت واکسن نوآموز همراه داشته باشند. هزینه سنجش مبلغ ۶۰ هزار تومان است که نسبت به سال قبل افزایش نداشته و باید از طریق سامانه سیرت۲ پرداخت شود. هیچ گونه پرداخت نقدی در مراکز انجام نخواهد شد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان البرز همچنین اعلام کرد که در کنار فرایند ارزیابی سنجش، اگر نوآموزی توسط نیروهای متخصص مراکز تشخیص داده شود که دچار اختلالات یادگیری، دیرآموز، اختلال هیجانی و رفتاری یا مشکلات توانبخشی است، مداخلات به‌هنگام و درمان اختلالات نیز برای آن‌ها انجام خواهد شد.

وی در پایان فگفت: هدف این است که با شناسایی به‌موقع این مشکلات، بتوانیم خدمات لازم را به نوآموزان ارائه دهیم تا از بروز مشکلات بزرگ‌تر تحصیلی و رفتاری در آینده جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha