احمد گودرزی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: “طرح احیاء و تعادلبخشی منابع آب” به عنوان یکی از پروژههای مهم وزارت نیرو است.
وی اضافه کرد: کنتور هوشمند چاههای آب کشاورزی با هدف ایجاد تعادل در مصرف آب زیرزمینی طراحی و ساخته شده است و در بخش کشاورزی به علت مصرف بیش از حد و تخلیه منابع آب زیرزمینی، استفاده از کنتورهای هوشمند ضروری است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری آب منطقهای لرستان گفت: اکنون ۷۴۷۹ حلقه چاه در استان داریم که از این تعداد ۵۶۷۵ چاه کشاورزی، ۱۳۷۴ چاه صنعتی و ۴۳۰ حلقه چاه شرب هستند.
گودرزی با بیان اینکه چاههای مذکور جزو چاههای مجاز استان هستند، تصریح کرد: از این تعداد چاه ۱۹۰۰ مورد آن به کنتور هوشمند مجهز هستند.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۹۸۱ حلقه چاه اضافه برداشت داشتند که عدم رعایت الگوی مصرف آنها براساس سامانه مدیریت توأمان آب و برق که ساماندهی میزان مصرف را بر عهده دارند ثبت شد و این چاهها در لیست قرمز قرار گرفتند و به اداره برق برای قطع برق آنها معرفی شدند.
معاون حفاظت و بهرهبرداری آب منطقهای لرستان تصریح کرد: فرایند قطع چاههایی که اضافه برداشت دارند براساس دستورالعملی که وجود دارد وقتی دو بار یا سه بار مازاد مصرف داشته باشند در لیست قرمز قرار میگیرند تا برق آنها قطع شود.
گودرزی گفت: چاههایی که اضافه برداشت داشته باشند پس از قطع برق آنها باید برای نصب مجدد تعهدنامه امضا کنند و در صورت تکرار پروانه آنها ابطال میشود.
انتهای پیام
نظرات