آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اساسی توسعه اجتماعی و اقتصادی هر کشور، همواره مورد توجه ویژه قرار داشته است. در این راستا، دولتها تلاش میکنند تا با ایجاد زیرساختهای مناسب و فراهم کردن امکانات آموزشی، بستر لازم برای رشد و شکوفایی نسلهای آینده را فراهم کنند.
در راستای تحقق عدالت آموزشی، مراسم "آیین خشتگذاری نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی" با حضور مسئولان و خیرین استانی در روز سهشنبه ۳۰ بهمن ماه، برای نمایش اتحاد و عزم جدی دولت و مردم برای تحقق این هدف مهم و ارزشمند، برگزار شد.
سید محمد رضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، امروز سه شنبه ۳۰ بهمن با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم و خیرین در بهبود فضای آموزشی، بیان کرد: این نهضت که با حضور رئیسجمهور در سفر به یکی از استانها آغاز شد، هدف آن ارتقای کیفیت آموزش و فراهم کردن امکانات لازم برای دانشآموزان است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسانجنوبی با چالشهایی در زمینه زیرساختهای آموزشی روبه رو است، تصریح کرد: ما تا پایان سال ۱۴۰۴، بیش از ۷۱ فضای آموزشی جدید را در سطح استان به بهرهبرداری خواهیم رساند که این برنامهها نیازمند همت و همکاری تمامی ذینفعان، از جمله خیرین و مردم است.
هاشمی با اشاره به پراکندگی جغرافیایی استان که نیازمند توجه ویژه به مناطق محروم است، اظهار کرد: اگرچه میانگین سرانه آموزشی در برخی شهرستانها بالاتر از میانگین کشوری است، اما مناطق محروم و کمبرخوردار نیازمند توجه بیشتری در این زمینه هستند و ما باید با تلاش مضاعف، فضای مناسب آموزشی را برای تمامی دانشآموزان فراهم کنیم.
وی در خصوص نقش خیرین در پروژههای آموزشی، عنوان کرد: خیرین یک منبع ارزشمند در توسعه آموزشی هستند که در کنار خیرین رسمی، ما نیازمند همکاری مردمی در مناطق روستایی و شهری جهت بهبود امکانات آموزشی هستیم و هدف ما رفع دغدغه دانشآموزان در زمینه فضای آموزشی است.
وی با تاکید بر اهمیت مشارکت اجتماعی در این حوزه، بیان کرد: مشارکت فقط به مسائل مالی محدود نمیشود و مردم میتوانند در زمینههای مختلف از جمله کارهای بنایی، گچکاری هم به صورت جهادی کمک کنند.
حامد رخسارپور، مدیر کل ادراه نوسازی خراسان جنوبی، با شاره به عمده فعالیت و پیشروی این پروژهها با مشارکت مردم، خیرین و گروههای جهادی بومی هر شهرستان خراسان جنوبی انجام میشود، بیان کرد: در زمینه عدالت آموزشی، خراسانجنوبی به عنوان یکی از استانهایی که شهرستانهای آن پراکنده و با چالشهای خاص در حوزه آموزش مواجه است، با راهاندازی گروههای جهادی محلی، نهضت توسعه عدالت آموزشی برای رفع نابرابریهای آموزشی در این زمینه و ارتقای کیفیت یادگیری، میان دانشآموزان تلاش میکند.
انتهای پیام
نظرات