عبدالعلی کیانمهر روز چهارشنبه اول اسفند، در نشست با برخی مدیران دستگاههای اداری و اجرایی گنبدکاووس اظهار کرد: گلستان ظرفیت خوبی در بخشهای گوناگون از جمله کشاورزی، صنعت و گردشگری دارد که مدیران دستگاههای مرتبط باید علاوه بر رفع موانع موجود بر سر راه واحدهای فعال، شرایط را برای سرمایهگذاری بخش خصوصی نیز در این استان فراهم کنند.
وی تعلل بیش از حد دستگاههای متولی در پاسخ به استعلامها برای صدور مجوز را از موانع اصلی پیش روی سرمایهگذاران در گلستان دانست و افزود: هیچ دلیلی ندارد برای پاسخ یک استعلام دو تا شش ماه فرد را معطل کنیم بلکه پاسخ مثبت یا منفی باید در کوتاهترین زمان داده شود.
کیانمهر اضافه کرد: همه دستگاههای اداری و اجرایی گلستان باید متناسب با ظرفیتهای بومی حوزه فعالیت کرده، ستههای سرمایهگذاری قابل اجرا تهیه و به سرمایهگذاران واقعی و دارای اهلیت انجام کار، ارائه دهند تا تولید و اشتغال ایجاد شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان همچنین توانمندسازی اقشار آسیب پذیر را از اولویتهای مدیران استان به ویژه کمیته امداد و بهزیستی دانست و گفت: برای تحقق این امر باید از ظرفیت نهادها و هدلینگهای اقتصادی مانند ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان بیشتر استفاده کرد.
وی بابیان اینکه رایزنی با مدیران این هدلینگها برای سرمایهگذاری در گلستان انجام شده و آنها نیز آمادگی خود را در این خصوص اعلام کردند، افزود: بخش تعاون استان هم ظرفیت خوبی برای انجام طرحهای اقتصادی بهمنظور توانمندسازی اقشار آسیب پذیر در قالب شرکتهای تعاونی دارد که باید پای کار آورده شود.
کیانمهر به صدور مجوز برای احداث ۹۰۰ واحد مرغداری در گلستان از سال ۹۲ تاکنون اشاره کرد و گفت: بسیاری از این واحدها هنوز فعال نشدند و در حد مجوز باقی ماندند که باید تعیین تکلیف شوند اگر نمیخواهند فعالیت داشته باشند، مجوز آنها باطل و به افراد واجد شرایط جدید داده خواهد شد.
وی با تاکید دوباره بر ضرورت رفع موانع تولید و سرمایهگذاری در گلستان، تصریح کرد: مدیران باید تا حد امکان قوانین و ضوابط را به نفع تولید و سرمایهگذاری خم کنند بدون اینکه قانون شکنی صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات