• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403120201057
  • خبرنگار : 50184

استاندار کرمانشاه:

۴ اولویت پرداخت تسهیلات در کرمانشاه مشخص شده‌ است

۴ اولویت پرداخت تسهیلات در کرمانشاه مشخص شده‌ است

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: به همه بانک‌های استان تاکید کرده‌ایم که اولویت پرداخت تسهیلات در استان باید در حوزه اشتغال، مشاغل خانگی، ازدواج و فرزندآوری باشد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، منوچهر حبیبی، امروز(دوم اسفند) در آیین توانمندسازی ۳۰۰۰ خانواده تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه در قالب جشن «بلندای همت»، با بیان این‌که خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) افرادی آبرومند و با استعداد هستند، اظهار کرد: این خانواده‌ها از نظر معیشت و درآمد دچار مشکلاتی در مسیر زندگی شده‌اند که کمیته امداد تلاش می‌کند در این مسیر آنها را حمایت و کمک کند. 

وی افزود: یکی از رویکردها و سیاست‌های مهم کمیته امداد، توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش است که رویکردی منطقی و مثبت است و ما نیز در استان کرمانشاه از آن حمایت می‌کنیم. 

استاندار کرمانشاه بااشاره به اهمیت توجه به اشتغال افراد تحت پوشش کمیته امداد، گفت: همه باید تلاش کنیم تا مشکل شغل و درآمد این افراد حل شود و بتوانند با درآمدزایی روی پای خود بایستند. 

حبیبی در ادامه با تاکید براین‌که رویکرد توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد باید به شکل جدی مورد توجه قرار گیرد، گفت: افزایش افرادی که تحت پوشش کمیته امداد هستند، مطلوب ما نیست و قطعا کمیته امداد کشور نیز این رویکرد را ندارد، لذا بهترین اقدام این است که با توانمندسازی افرادی که تحت پوشش هستند، این آمار را کاهش دهیم. 

وی یادآور شد: در حال حاضر حدود هشت درصد از جمعیت استان تحت پوشش کمیته امداد هستند که بالاتر از میانگین کشوری است و باید با کاهش این جمعیت، آن را به میانگین کشوری برسانیم. 

این مسئول در ادامه با بیان این‌که استعدادهای بسیاری در میان فرزندان خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد است، عنوان کرد: شاید این استعدادها تاکنون به واسطه مشکلات مالی خانواده‌هایشان چندان شناخته نشده‌اند، لذا ما وظیفه داریم که این استعدادها را شناسایی و به آنها کمک کنیم تا در مسیر افتخارآفرینی در بخش‌های مختلف قرار گیرند. 

استاندار کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد باید از نظر هزینه‌های درمانی مورد حمایت ویژه قرار گیرند، عنوان کرد: هزینه‌های درمانی بالاست و برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد که از نظر مالی ضعیف‌تر هستند، این هزینه‌ها فشار بیشتری را به آنها وارد می‌کند، به همین دلیل در این حوزه باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرند. 

وی در ادامه با تاکید بر استفاده از ظرفیت انرژی‌های تجدید پذیر به منظور ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد، گفت: باتوجه به این‌که کمیته امداد کشور در این زمینه جزو دستگاه‌های پیشرو بوده، ما در استان کرمانشاه این آمادگی را داریم که در یک سطح وسیع  زمین‌های مورد نیاز را در اختیار کمیته امداد قرار دهیم تا برای اشتغالزایی مددجویان از این طریق ورود کند. 

حبیبی هم‌چنین با بیان این‌که باتوجه به رویکردی که در حوزه اشتغالزایی در استان وجود دارد، پرداخت تسهیلات در این حوزه را جزو اولویت‌های استان قرار داده‌ایم، یادآور شد: به همه بانک‌های استان تاکید کرده‌ایم که اولویت پرداخت تسهیلات باید در چهار حوزه اشتعالزایی، مشاغل خانگی، ازدواج و فرزندآوری باشد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha