• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403120201196
  • خبرنگار : 50534

برگزاری نخستین جشنواره انتخاب مشاوران برگزیده زنجان

برگزاری نخستین جشنواره انتخاب مشاوران برگزیده زنجان

ایسنا/زنجان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی زنجان با اشاره به تلاش‌هایی برای کاهش شکاف تاریخی بین درآمد استان و میانگین کشوری، گفت: بررسی اسناد بالادستی در بخش‌های مختلف نشان می‌دهد که پتانسیل‌های استان فعال شده و قابل استفاده هستند.

احمد خداوردی امروز (پنج‌شنبه ۲ اسفند) در آیین تجلیل از مهندسان مشاور استان زنجان با اشاره به موقعیت جغرافیایی، جمعیت و سهم درآمدی استان، اظهار کرد: حرکت در مسیر ارتقای زیرساخت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های جامع استان موجب شده زنجان از نظر اقتصادی در نقطه قابل توجهی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی زنجان با بیان اینکه بخش خدمات، نقطه ضعف استان محسوب می‌شود، تأکید کرد: انجمن‌ها و شرکت‌های مشاوره نیز جزو خدمات دسته‌بندی می‌شوند و حمایت از این مجموعه‌ها می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سایر بخش‌ها داشته باشد.

در ادامه دبیر نخستین جشنواره انتخاب مشاوران برگزیده زنجان گفت: فرآیند انتخاب شرکت‌های برتر بر اساس مدل‌های موفق و معیارهای سخت‌گیرانه انجام شده است.

محمود محمدی‌مشفق با اشاره به اهمیت زیرساخت در توسعه، اظهار کرد: یکی از متعارف‌ترین روش‌های توسعه، مدل سه‌ عاملی است که شامل کارفرما، پیمانکار و مهندس مشاور می‌شود.

وی با بیان اینکه مهندسان مشاور وظیفه مطالعه، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه‌ها را بر عهده دارند، افزود: تقدیر از مشاوران برای نخستین بار انجام شد؛ چرا که پیش از این جشنواره‌هایی مانند شهید رجایی و سه دوره تقدیر از پیمانکاران برگزار شده بود، اما جایگاه مشاوران مغفول مانده بود.

محمدی‌مشفق با اشاره به اینکه فرآیند اجرایی جشنواره از ابتدای شهریور امسال آغاز شد، ادامه داد: از مدل‌های موفق همچون جایزه ملی کیفیت استاندارد بهره گرفته‌ایم و در نهایت ۱۸ معیار تدوین شد که هم به نتایج و هم به فرآیندها توجه داشتیم. این معیارها سخت‌گیرانه و کم‌نظیر بودند و از سه مرجع بین‌المللی جمع‌آوری شدند. همچنین بخش غیر دولتی نیز در سنجش معیارها مشارکت داشت.

همچنین رئیس جامعه مهندسان مشاور استان زنجان، با تأکید بر اهمیت استفاده از نظر کارشناسان و متخصصین در توسعه جامعه، بیان کرد: دو آیتم مهم در این فرآیند مدنظر قرار گرفت؛ نخست، به‌کارگیری نیروهای متخصص راهبر و مدیریت‌های نوین و تحول‌ساز و دوم، زمینه‌سازی برای تشکل‌های مردمی در آمایش سرزمینی و اسناد بالادستی.

علی غضنفریان با اشاره به اینکه ۴۶ شرکت در استان دارای گواهینامه صلاحیت فنی از سازمان برنامه‌ریزی هستند و ۸ شرکت گواهینامه معتبر دارند، تصریح کرد: بیشترین اعضای این مجموعه‌ها در حوزه معماری و عمرانی فعالیت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha