پرویز بستانچی افزود: پنج میلیون راس دام در استان وجود دارد که شامل دام سنگین و سبک است و از این تعداد امسال ۹۶ هزار و ۴۶۴ راس پلاک کوبی شدند و این روند همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۷ که پلاک کوبی در استان آغاز شده هفت میلیون راس دام پلاک کوبی شدند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی آذربایجان غربی افزود: هم اکنون تمامی خدمات ارایه شده به دامداران اعم از نهاده و بیمه منوط به پلام کوبی دامها بوده و در غیر این صورت خدماتی دریافت نمیکنند.
وی با اشاره به اینکه این امر یک الزام قانونی است، ادامه داد: دامداران برای جلوگیری از ضبط دام توسط ارگانهای مرتبط با قاچاق کالا و ارز، در اسرع وقت اقدام به پلاک کوبی احشام خود به منظور ثبت در سامانه هویت وزارت جهاد کشاورزی کنند.
بستانچی بیان کرد: دام های دارای پلاک قبل از هر گونه نقل و انتقال باید به اداره کل دامپزشکی جهت تشخیص هویت و اخذ برگ تردد مراجعه و مجوز های لازم را اخذ کنند.
وی با بیان اینکه پلاک ۱۵ رقمی به عنوان کد ملی و شناسنامه دام محسوب میشود، اضافه کرد: تمامی هزینههای پلاک زنی به عهده دامدار است و دامی که پلاک زده میشود، باید اطلاعات آن در سامانه هویت وزارت جهاد کشاورزی ثبت شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، بستانچی ادامه داد: تعرفههای پلاک کوبی برای گلهها تا ۵۰ راس ۱۶۴هزار ریال به ازای هر راس و برای گلههای زیر ۵۰ راس ۲۳۰هزار ریال است.
انتهای پیام
نظرات