• جمعه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۲۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403121006971
  • خبرنگار : 50225

استاندار خوزستان:

به‌دنبال احداث کارخانه مشترک داروسازی با عراق هستیم

به‌دنبال احداث کارخانه مشترک داروسازی با عراق هستیم

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان از پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه دانشکده داروسازی اهواز از محل منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز خبر داد.

سید محمدرضا موالی‌زاده در بیست‌وپنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران که امروز جمعه (۱۰ اسفند) در گیت بوستان اهواز برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد شهدا، اظهار کرد: در گذشته شاهد فعالیت پزشکان بنگلادشی، هندی و... در کشورمان بودیم و از نظر پزشکی و پیراپزشکی رشد چندانی نداشتیم اما امروز پزشکان، پیراپزشکان و داروسازانی داریم که نه تنها در ایران و منطقه خاورمیانه، بلکه در جهان نام‌آور هستند.

وی با بیان این‌که خوزستان گهواره تمدن بشر، اندیشه و محل تولید علم بود، افزود: دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز دارای تاریخ و قدمت زیادی است. دانشمندان نقاط مختلف جهان به خوزستان می‌آمدند و تبادل علمی انجام می‌شد که این موضوع یکی از ظرفیت‌های خوزستان است.

استاندار خوزستان گفت: اکنون بستر فراهم است و به این فکر هستیم که در زمینه گردشگری سلامت قدم‌های خوبی در خوزستان برداریم. روز گذشته در منطقه آزاد اروند جلسه‌ای در خصوص برگزاری همایش بزرگ با دعوت بخش‌های مختلف و سفرای چند کشور در این زمینه داشتیم.

موالی‌زاده عنوان کرد: بسیاری از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی خوزستان در سطح کشور نام‌آور هستند و حرف برای گفتن دارند.

وی افزود: پروژه دانشکده داروسازی از محل منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در حال احداث است که ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در بودجه ۱۴۰۴ دیده شده است که امیدواریم اعتبارات ملی و استانی برای ادامه اجرای این پروژه در نظر گرفته شود.

استاندار خوزستان گفت: در گفت‌وگو با طرف عراقی، موضوع احداث کارخانه مشترک داروسازی، دنبال خواهد شد. این کار به صورت جداگانه یا با کمک سرمایه‌گذاران یا همسایگان دنبال می‌شود. بنابراین از همه سرمایه‌گذاران دعوت می‌شود در این زمینه فعالیت داشته باشند و ما کمک خواهیم کرد.

موالی‌زاده بیان کرد: برگزاری این رویدادهای علمی فرصتی برای تبادل‌نظر و جابه‌جایی و توسعه مرزهای دانش است. مطمئنا از دل این همایش‌های علمی نتایج کاربردی استخراج خواهیم کرد.

وی با تاکید بر توجه به بحث‌های علمی و آکادمیک و به‌کار بردن نتایج برای حل مشکلات جامعه، گفت: اگر کارها با نگاه جامع‌نگر و جامعه‌نگر، سامان‌دهی شوند، موثر خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha