دکتر فریبرز ایمانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه امسال نیز مانند سنوات گذشته طرح تشدید نظارت بر بازار نوروز را داریم که امسال همزمان با ایام ماه مبارک رمضان انجام میشود، اظهار کرد: این طرح از یازدهم اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این طرح ۲۴۰ بازرس مرکز بهداشت استان در قالب ۱۲۰ تیم نظارت بر حوزههای مختلف مرتبط با حوزه بهداشت و سلامت مردم را بر عهده دارند.
وی یادآور شد: نظارتها از هشت صبح آغاز شده و تا ساعت ۲۰ ادامه دارد و در مرکز استان و تمامی شهرستانها این نظارتهای بهداشتی را خواهیم داشت.
رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در این طرح همه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی رصد خواهد شد، عنوان کرد: رستورانها، هتلها، مراکز اقامتی، مجتمعهای بینراهی و هر مرکزی که خدمات غذایی و مرتبط با سلامت و بهداشت مردم را ارائه میدهد، رصد خواهد شد.
ایمانی کبابیها، مراکز عرضه آش و حلیم، کارگاه قنادیها، نانواییها، مراکز عرضه لبنیات ... را نیز از دیگر اولویتهای نظارت در این طرح برشمرد.
وی رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط، استفاده از تجهیزات بهداشتی مانند روپوش و دستکش و اطمینان از سلامت مواد غذایی که به مردم ارائه میشود را از جمله مواردی دانست که مد نظر قرار میگیرد.
به گفته ایمانی، با هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت مردم و عموم جامعه را تهدید کند برخورد خواهد شد و رسیدگی به تخلفات نیز در کوتاهترین زمان صورت میگیرد.
وی از همه مردم نیز درخواست کرد، در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با سامانه ۱۹۰ بهداشت تماس بگیرند.
انتهای پیام
نظرات