• سه‌شنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۱۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403121410247
  • خبرنگار : 50177

سرپرست فرمانداری مرکز استان:

تبدیل خرم‌آباد به مقصد گردشگری، تفکر جهانی مدیران را می‌طلبد

تبدیل خرم‌آباد به مقصد گردشگری، تفکر جهانی مدیران را می‌طلبد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری مرکز لرستان گفت: تبدیل خرم‌آباد به مقصد گردشگری و حرکت در مسیر تحول و جهانی شدن، مستلزم اندیشه و تفکر جهانی و تلاش مضاعف مدیران است.

نورالدین درمنان امروز (سه‌شنبه ۱۴ اسفند) در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید شرایطی را فراهم کنند که مهمانان نوروزی اقامت طولانی‌تری در لرستان داشته باشند.

وی افزود: اقدامات دستگاه‌های اجرایی در زمینه سفرهای نوروزی آغاز شده و فرمانداری و بخشداری‌های تابعه به‌طور مستمر بر روند انجام کار نظارت خواهند داشت و ضمن رصد امور، عملکرد ادارات را ارزیابی می‌کنند.

سرپرست فرمانداری مرکز لرستان، ضمن تأکید بر ایجاد تمهیدات لازم جهت ارائه خدمات مطلوب به گردشگران، گفت: ۱۰ کمیته تخصصی با وظایف مشخص برای مدیریت سفرهای نوروزی تشکیل و دستورالعمل مربوطه ابلاغ شده است و دستگاه‌های اجرایی مکلفند جلسات منظم را در محل ادارات خود برگزار کنند.

درمنان ادامه داد: علاوه بر هتل‌ها. اقامتگاه‌ها، تعدادی از مدارس شهرستان و سالن‌های ورزشی و فضاهای مسقف نیز در در حال آماده‌سازی هستند، تا در ایام نوروز، پذیرای مهمانان نوروزی و گردشگران باشند.

وی تصریح کرد: نظافت و جمع‌آوری زباله در ورودی و خروجی‌های شهر خرم‌آباد باید در دستور کار خود قرار گیرد و ساماندهی شوند، همچنین سیما و منظر و مبلمان شهری نیز باید متناسب با ایام نوروز، زیباسازی و جلوه مناسب پیدا کند.

سرپرست فرمانداری خرم‌آباد تأکید کرد: برای اینکه لرستان از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شود، باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده و در کنار آن، موضوعات فرهنگی و نظارت بر قیمت‌ها، بهداشت اماکن عمومی و مراکز عرضه غذا، مورد توجه قرار گیرد.

درمنان ضمن اشاره به ضرورت ارتقاء روشنایی جاده ها بر لزوم بهبود سرویس‌های بهداشتی و نمازخانه‌های بین راهی، جایگاه‌های سوخت و پارک‌ها تأکید داشت و اهمیت تأمین کالاهای اساسی و نظارت بر قیمت‌ها مهم برشمرد و تصریح کرد: اداره کل تعزیرات حکومتی و بازرسی صمت و جهاد کشاورزی باید تمهیدات لازم را، اتخاذ کنند.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از همه پتانسیل‌ها و فرهنگ غنی شهرستان جهت ثبت جهانی دره خرم‌آباد و قلعه فلک‌الافلاک، گفت، برای جهانی شدن مدیران باید اندیشه جهانی و تلاش و همت مضاعف داشته باشند تا بتوانند با فراهم کردن شرایط ماندگاری مسافران، خرم‌آباد را به مقصد گردشگری، تبدیل و در مسیر تغییر، تحول و جهانی شدن، قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۲-۱۴ ۲۳:۴۴

خرم آباد بهترین آب و هوا رو داره افسوس که مسئولین نه بفکر آسفالتش هستن که مثل روستا میمونه و نه امکانات رفاهی داره و .........

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۱۵ ۰۷:۵۷

هزینه هتل ها خیلی زیاد است در خرم آباد شبی ۱ میلیون

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۱۵ ۰۸:۵۴

داداش ۱۴ اسفند داری این حرفا رو میزنی بنظرت برای این فرمایشات دیر نیست ، سرویس های بهداشتی عمومی نوسازی شه و مبلمان شهری نو شه و جدول رنگ شه و .... اونم برا عید ۱۴۰۴ و حضور گردشگر ها

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۱۷ ۰۵:۴۲

من زاده شهر خرم‌آباد هستم و ساکن رامسر واقعا شهر ما هزاران برابر زیباتر و جذابیت های بیشتری نسبت به رامسر داره و تنها برتری که داره دریا هست که درحال حاضر ساحلی هم ندارن که بشه نشست ای کاش مسئولین قدر این قدر شهر زیبای خودمونو میفهمیدن