• سه‌شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403122819669
  • منبع : نمایندگی قزوین

اعاده زمین ۷۰ میلیارد تومانی به بیت‌المال در آبیک

اعاده زمین ۷۰ میلیارد تومانی به بیت‌المال در آبیک

ایسنا/قزوین رئیس دادگستری شهرستان آبیک گفت: با ورود دستگاه قضایی زمینی به ارزش بیش از ۷۰ میلیارد تومان به بیت‌المال بازگردانده شد.

سیدجلال حاجی نصیری در این خصوص اظهار کرد: در سنوات گذشته موضوعی در فضای مجازی مطرح شد که فردی نسبت به تملک زمینی متعلق به بیت‌المال در شهر آبیک اقدام کرده است.

رئیس دادگستری شهرستان آبیک ادامه داد: با ورود دادستانی نسبت به توقف ساخت‌وساز در این زمین اقدام شد و در ادامه با ارائه دادخواست توسط سازمان مسکن و شهرسازی مبنی بر خلع‌ید و قلع‌وقمع، پرونده در محاکم قضایی رسیدگی شد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، وی خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته حکم قلع‌وقمع و تخریب این زمین به ارزش بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال اجرا شد و پس از خلع‌ید، زمین تحویل سازمان مسکن و شهرسازی شد.

حاجی‌نصیری با بیان اینکه مبارزه با فساد در اولویت دستگاه قضایی قرار دارد، گفت: دستگاه قضایی در برخورد با فساد و زمین‌خواری با هیچ کس مماشات نمی‌کند و حکم اجرا شده در خصوص زمین تصرفی مذکور نیز در راستای مبارزه با فساد و  صیانت از حقوق بیت‌المال محقق شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha