رضا دارابی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به پیگیریهای استاندار محترم ایلام و دکتر فلاحی نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جلسات فشرده برگزار شده در این معاونت، امروز طرح جامع ایوان با امضای استاندار محترم ایلام ابلاغ شد.
وی افزود: دولت در راستای خانهدار شدن مردم و در قالب نهضت ملی مسکن تمهیدات خوبی مانند تسهیلات بانکی و تامین زمین در نظر گرفته است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری ایلام خاطرنشان کرد: زمینهای تأمین شده هم در قالب تهیه زمین توسط راه و شهرسازی و هم در قالب تفاهم با مالکان با توجه به الحاق زمین به طرحهای جامع شهری بوده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، دارابی گفت: تا کنون طرحهای جامع شهرهای سرابله، مهران، دهلران، ارکواز، ایوان و صالحآباد ابلاغ شده است.
انتهای پیام
نظرات