• سه‌شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403122819780
  • خبرنگار : 50649

یک مسئول در استانداری:

اتباع خارجی دارای برگ سرشماری در فارس نسبت به خروج از کشور اقدام کنند

اتباع خارجی دارای برگ سرشماری در فارس نسبت به خروج از کشور اقدام کنند

ایسنا/فارس سرپرست اداره‌کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس گفت: براساس شیوه‌نامه ابلاغی جدید، دارندگان برگ سرشماری ملزم هستند از آخر اسفند سال جاری نسبت به خروج از کشور اقدام کنند.

مجید احمدی امروز، ۲۸ اسفند با اعلام این مطلب گفت: خوشبختانه بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی و سردرگمی در یک برنامه دقیق و کارشناسی باهدف سر و سامان دادن به وضعیت نامطلوب اتباع خارجی در کشور، شیوه‌نامه ساماندهی اتباع از طرف مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ابلاغ شد.

وی افزود: براساس شیوه‌نامه فوق، دارندگان برگ سرشماری ملزم هستند از آخر اسفند سال جاری نسبت به خروج از کشور اقدام کنند و هر فردی از اتباع که نسبت به خروج داوطلبانه و با کرامت اقدام نکند در لیست سیاه وزارت امور خارجه قرار خواهد گرفت و دیگر به هیچ عنوان ویزای ورود به کشور ایران برای وی صادر نخواهد شد.

سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس ادامه داد: اردوگاه مراقبتی شیراز واقع در خیابان کار بلوار دهپیاله، جهت خروج داوطلبانه، عزتمندانه و با کرامت اتباع خارجی به کشورشان آمادگی لازم را دارد و اتباع خارجی می‌توانند همه روزه به منظور خروج از کشور به صورت داوطلبانه به این مرکز مراجعه کنند.

احمدی تاکید کرد: طرد اتباع غیر مجاز و جلوگیری از ورود غیر قانونی اتباع به کشور تصمیمات بسیار مهم و حائز اهمیتی است که در حال عملیاتی شدن است.

وی در پایان نسبت به بکارگیری اتباع غیرمجاز در هر شغلی هشدار داد و گفت: با افرادی که اتباع غیرمجاز را به کارگیری کنند با جدیت و بدون اغماض برابر ضوابط و مقررات برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، احمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعیین تکلیف سپرده‌گذاران و خانواده‌های دارای فرزند محصل اظهار کرد: این دسته از اتباع باید ضمن مراجعه به دفاتر کفالت و ارائه مستندات مربوطه، مجوز موقت سه ماهه دریافت و نهایتأ تا آخر خرداد ماه سال ۱۴۰۴ به همراه اعضا خانواده به کشور خود بازگردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha