• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404010602410
  • منبع : ریاست جمهوری

ادای احترام معاون اول رئیس‌جمهور به شهدای گمنام و شهید سلامت در جزیره کیش 

ادای احترام معاون اول رئیس‌جمهور به شهدای گمنام و شهید سلامت در جزیره کیش 

معاون اول رئیس‌جمهور در بدو ورود به جزیره کیش، با حضور در مسجد امام حسن مجتبی (ع) به شهدای گمنام ۸ سال دفاع مقدس و حجت الاسلام و المسلمین سیدین شهید سلامت ادای احترام کرد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف با حضور در گلزار شهدای گمنام جزیره کیش با قرائت فاتحه و اهداء شاخه‌های گل با آرمان های انقلاب و شهدا تجدید بیعت کرد.

در این مراسم که رضا مسرور دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، محمد کبیری مدیر عامل منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش و برخی معاونان و مدیران این سازمان حضور داشتند؛ مزار شهدا با گلاب عطر افشانی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha