سیدمصطفی آیتاللهی موسوی امروز ۶ فروردین در اولین کمیسیون مدیریت اجرایی حمل و نقل استان کرمان در سال ۱۴۰۴ با اشاره به گزارشهای ارائه شده از افزایش پنج درصدی ورودی مسافر به استان و کاهش یک درصد خروجی نسبت به سال گذشته، افزود: آمارها نشاندهنده اقامت یک تا چهار روز مسافران نوروزی در استان است.
وی تعداد فوتیهای ناشی از تصادفات در استان کرمان را نگرانکننده خواند و گفت: طبق آمار ارائه شده توسط پلیس راه شمال کرمان، ۱۴ فقره تصادف منجر به مرگ ۲۰ نفر در جادهها شده که هفت نفر آنها در مسیر منتهی به معادن بوده است.
جانشین رئیس ستاد خدمات سفر استان کرمان افزود: بیشتر تصادفات در مسیرهای روستایی و فرعی اتفاق افتاده و مسیرهای اصلی پوشش نظارتی خوبی داده شده است.
موسوی از هلالاحمر، پلیسراه و اورژانس خواست در محورهای پرتردد، تقسیم مسئولیت کنند تا نظارت بیشتری صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات