مسعود عابد امروز، هفتم فروردین در نشست دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تشریح اقدامات حوزه درمان در راستای ارائه خدمات سلامت به مردم و میهمانان نوروزی افزود: از مجموع این مراجعان، ۵۶۵ مورد مربوط به علایم تنفسی، ۴۴۴ مورد مربوط به علایم گوارشی و ۵۵۳ مورد نیز مربوط به حوادث ترومایی بوده است.
به گفته وی، ۲۹۹ عمل جراحی نیز طی شبانهروز گذشته در بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سطح استان فارس انجام شده است.
نماینده مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست افزود: طی شبانهروز گذشته، ۹۶۰ ماموریت از سوی تکنسینهای اورژانس انجام شده است که از این ماموریتها، ۱۲۵ مورد مربوط به سوانح ترافیکی بود.
کاظم مصفا با اشاره به اینکه از مجموع ماموریتهای حوادث ترافیکی، ۵۶ مورد جادهای و ۶۹ مورد شهری بوده است، افزود: همچنین از ۸۳۵ مورد ماموریت غیرترافیکی اورژانس فارس، ۳۷۸مورد جاده ای و ۴۵۷ مورد شهری بوده است.
وی با اعلام امدادرسانی به سه مورد مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن طی شبانهروز ساعت گذشته، ادامه داد: در سوانح ترافیکی در شبانهروز گذشته نیز، ۱۶۲ نفر مصدوم شدند که از این تعداد، ۱۲۵ مصدوم بستری و ۳۷ مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.
ویزیت بیش از هشت هزار بیمار در مراکز خدمات جامع سلامت فارس
نماینده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ستاد سلامت نوروزی نیز در این نشست افزود: هشت هزار و ۶۰۳ بیمار در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ویزیت شدهاند.
ثریا زحمتکش ادامه داد: در همین بازه زمانی یک هزار و ۹۲۹ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، مراکز بین راهی و سامانههای آبرسانی استان فارس انجام شده و در همین راستا ۶۱ مرکز متخلف بهداشتی به مراجع قضایی استان معرفی شدهاند.
به گفته وی، طی شبانهروز گذشته، ۶۹۴ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی نیز از سوی ناظران و کارشناسان حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سطح استان فارس کشف و معدوم سازی شده است.
نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ستاد سلامت نوروزی نیز در این نشست بیان کرد: در راستای اهمیت حفظ و ارتقای سلامت مردم استان و مسافران نوروزی، در شبانهروز گذشته، کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ۱۱۳ داروخانه، کارخانه و شرکت مواد غذایی استان بازدید کردند.
به گفته محمد عظیم رأفت، طی شبانهروز گذشته، به ۳۰ نفر نیز از طریق سامانه پیامکی ۲۰۰۰۰۱۰۰۰۰ در حوزه دارو پاسخ داده شد و ۲۰۴ نفر نیز به میز خدمت معاونت غذا و دارو دانشگاه مراجعه کردند.
انتهای پیام
نظرات