• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404010703217
  • خبرنگار : 50188

امام جمعه:

عملکرد شهرداری رفسنجان الگویی برای شهرهای دیگر است

عملکرد شهرداری رفسنجان الگویی برای شهرهای دیگر است

ایسنا/کرمان امام جمعه رفسنجان با تمجید و قدردانی از فعالیت‌های شهرداری رفسنجان در زمینه‌های مختلف، تأکید کرد: شهرداری در حوزه‌های مختلف نه‌تنها خوب عمل کرده بلکه می‌تواند الگویی برای شهرهای دیگر کشور باشد.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری امروز هفتم فروردین در دیدار نوروزی با شهردار رفسنجان و شورای معاونین شهرداری با تبریک سال نو و قبولی طاعات و عبادات ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: امیدوارم خداوند متعال خدماتی که به مردم ارائه می‌دهید از شما قبول کند و باقیات‌الصالحات و عاقبت بخیری برای شما و خانواده‌هایتان باشد.

وی رضایت‌مندی مردم را ارزشمند دانست و ادامه داد: این رضایت‌مندی‌ها نشان از رضایت‌مندی الهی نیز دارد. این موضوع بسیار اهمیت دارد که انسان کاری انجام دهد که احساس کند خدا هم از آن راضی است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: وقتی منصفانه نگاه می‌کنیم و می‌سنجیم و با شهرهای دیگر مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم شهرداری رفسنجان در حوزه‌های مختلف نه‌تنها خوب عمل کرده بلکه می‌تواند الگویی برای شهرهای دیگر کشور باشد از جمله در بحث شهرداران دهه هشتادی که خودشان محله خود را اداره می‌کنند. این بها دادن به جوانان و کادرسازی بسیار ارزشمند است.

عسکری با بیان این‌که در شورای معاونان و در مجموعه شهرداری نیروهای جوان، توانمند و مبتکر وجود دارد، افزود: هماهنگی، همراهی و هم‌فکری خوب شهرداری رفسنجان با مجموعه اداری شهرستان بسیار خوب است و مجموعه شورای شهر نیز همراه و یاور شهرداری بوده‌اند.

امام جمعه رفسنجان اظهار کرد: شهرداری رفسنجان با آبرومندی و اقتدار کار خود را جلو می‌برد. از زحمات شبانه‌روزی شما تشکر می‌کنم. در همه زمینه‌ها موفق بودید.

رتبه شهرداری رفسنجان در گل‌آرایی و المان‌های شهری در کشور

شهردار رفسنجان نیز در این دیدار با اشاره به تولید آسفالت توسط خود مجموعه شهرداری، اظهار کرد: در سه سال گذشته بیش از سه میلیون مترمربع زیرسازی و آسفالت در رفسنجان انجام شده که این میزان آسفالت نسبت به برخی کلانشهرها و استان‌های همجوار بیشتر است.

مجید کهنوجی افزود: روزانه ۱.۲ کوچه و هر هفته یک خیابان آسفالت و هر ماه یک بوستان محله در رفسنجان احداث می‌شود.

وی تصریح کرد: شهرداری رفسنجان به‌نسبت وسعت، در گل‌آرایی و اِلمان‌های شهری از نظر کیفیت و نظم خاص در کشور دارای رتبه است. گل‌آرایی در پارک شهید گمنام و بوستان معلم به‌صورت ویژه انجام شده است.

شهردار رفسنجان همچنین گفت: ۱۸۰ اِلمان شهری در رفسنجان نصب شده که ۱۹ المان ویژه ماه رمضان توسط هنرمندان رفسنجانی طراحی و اجرا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha