مهدی پارسایی در حاشیه بازدید از مجموعه فرهنگی حافظ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برنامه توسعه گردشگری استان فارس بر دو محور میراثداری و ثروتآفرینی تعریف شده است، افزود: ظرفیتهای تاریخی، مذهبی و طبیعی موجود در استان، میتواند به عنوان جاذبههای گردشگری ثروتآفرین باشد.
به گفته وی، با توجه به شعار امسال و نگاه حکیمانه مقام معظم رهبری، باید در جهت تقویت زیرساختها در حوزه گردشگری گام برداریم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: انتفاع جوامع محلی و البته گردشگران در سایتهای تاریخی با حضور سرمایهگذاران در این سایتها میسر میشود که جزئیات این موضوع در برنامه سند توسعه گردشگری استان لحاظ شده است.
پارسایی ادامه داد: برنامهریزیها در سند توسعه گردشگری استان، در هر یک از شهرستانها متناسب با ظرفیتهای طبیعی، مذهبی، تاریخی و گردشگری تعریف شده است.
وی با بیان اینکه سرمایههای تاریخی و گردشگری بدون صنایع خلاق و برندسازی رو به زوال هستند، افزود: بی تردید اگر نگاه و برنامهای برای توسعه و بازتولید وجود نداشته باشد، زوال و نابودی رخ میدهد. آنچه که امروز به عنوان میراث تاریخی و طبیعی به امانت در اختیار ما قرار گرفته است باید با استفاده از صنایع خلاق فرهنگی، رسانه ای و برندسازی باز تولید شود.
پارسایی در این رابطه با ذکر مثالی به تکمیل سخنانش پرداخت و گفت: برای نمونه مجموعه جهانی تخت جمشید یکی از سایتهای بینالملل ایران است که در فارس قرار گرفته است اما در حال حاضر صرفا بلیت فروشی برای بازدید از سایت و موزهای محدود که از گذشته در این مکان وجود داشته است، صورت میگیرد.
وی افزود: برای سالهای پیشرو و تغییر و بهبود وضعیت در این سایت جهانی باید از وجود سرمایهگذاران بهره برد تا ماندگاری بیشتر گردشگران را در فارس شاهد باشیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس در ادامه با تاکید بر اینکه بخشی از سرمایهگذاریها باید در حوزههای اقامتی، خدماتی و زیرساختهای گردشگری با بهرهگیری از صنایع خلاق فرهنگی باشد، گفت: در حال حاضر سرمایهگذاران مشتاقی هم برای ایجاد چنین زیرساختهایی در استان وجود دارند که ضروری است شرایط حضور قطعی آنها تسهیل شود.
پارسایی گفت: در حال حاضر مذاکراتی با سرمایهگذارانی در خصوص بهروزرسانی برنامه نور و صدا در تخت جمشید با استفاده از هوش مصنوعی صورت گرفته است و امیدواریم دستگاههای متولی چون میراث فرهنگی اهتمام بیشتری در این زمینه داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات