• شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404011607038
  • خبرنگار : 71974

طهرانچی: تحقق شعار سال نیازمند استفاده از رویکردهای جدید است

طهرانچی: تحقق شعار سال نیازمند استفاده از رویکردهای جدید است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسئولان و سازمان‌های کشور باید با فرهنگ و شرایط جدید، تحولی را رقم بزنند. اگر از روش‌های قبلی استفاده کنیم، به هیچ وجه نمی‌توانیم سرمایه‌گذاری را به سمت تولید هدایت کنیم.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امروز در حاشیه مراسم دیدار نوروزی با کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، در سخنانی با تأکید بر اهمیت شعار سال، بیان کرد: ما دو مسئله بسیار جدی را در پیش داریم. یکی از این مسائل، واقعیت شعار سال است که در حقیقت خط مشی مقام معظم رهبری برای تولید به شمار می‌رود. مسئولین و سازمان‌های کشور باید با فرهنگ و شرایط جدید، تحولی را رقم بزنند. به هیچ وجه نمی‌توانیم سرمایه‌گذاری را به سمت تولید هدایت کنیم اگر که از روش‌های قبلی استفاده کنیم.

ضرورت تغییر در سرمایه‌گذاری

وی افزود: سرمایه‌گذاری باید به سمتی برود که بازده تولید نسبت به بازار مسکن، ارز و سکه معنادارتر شود. این امر محقق نخواهد شد مگر اینکه دانشگاه‌ها به میدان بیایند و همانطور که در سال‌های گذشته نیز مورد تأکید مقام معظم رهبری بود، شکاف دیجیتالی و شکاف فناوری را پر کنند. ما باید روش‌های تولید مدرن و جدید را به مردم معرفی کنیم تا سرمایه‌گذاری به سمت تولید سوق یابد.

نقش دانشگاه‌ها در تحول فناوری

این مقام مسئول با اشاره به ضرورت همت دانشگاهیان، تصریح کرد: این کار تنها با ارائه مدل‌های جدید و تحولاتی در عرصه فناوری و اقتصاد دانش بنیان امکان‌پذیر است. بحث هوش مصنوعی نیز از مباحث جدیدی است که نظام دانشگاهی با آن مواجه است. ان‌شاءالله دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور برنامه‌های جدی را در راستای شعار سال و تولید خواهد داشت تا به ندای مقام معظم رهبری لبیک بگوید.

تغییرات سریع در حوزه آموزش

طهرانچی همچنین به تغییرات سریع در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: سرعت تحولات هوش مصنوعی بسیار جدی است. ما باید زیرساخت‌ها، روش‌های تدریس و امتحان‌گیری خود را به سرعت تغییر دهیم. این تغییرات نباید به مرور زمان انجام شود، بلکه باید همچون دوران کرونا که آموزش مجازی به سرعت جایگزین شد، در این زمینه نیز پیشتاز باشیم.

استفاده از هوش مصنوعی در آموزش

وی در پایان تأکید کرد: باید از ابزار هوش مصنوعی به عنوان یک مکمل آموزشی استفاده کنیم و نه به عنوان جایگزینی برای خلاقیت و تفکر دانشجو. جوانان ایرانی قابلیت بالایی در درک تحولات فناوری دارند و ما باید به سرعت نسبت به این تغییرات پاسخ دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha