• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404011707578
  • منبع : نمایندگی کردستان

ثبت ۲۵۲ پرونده تخلف صنفی در کردستان از ابتدای سال جاری

ثبت ۲۵۲ پرونده تخلف صنفی در کردستان از ابتدای سال جاری

ایسنا/کردستان مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از تشکیل ۲۵۲ پرونده تخلف صنفی به ارزش بالغ بر ۳۸ میلیارد ریال از ابتدای سال جاری خبر داد.

حسین رحیمیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بیشترین تخلفات گزارش‌شده از ابتدای سال تاکنون مربوط به عدم درج قیمت و گرانفروشی بوده است. 

وی با اشاره به اینکه مجموع بازرسی‌های انجام‌شده در این بازه ۳۹۷ مورد بوده، افزود: از میان پرونده‌های تشکیل‌شده، ۱۱۸ مورد مربوط به واحدهای مواد خوراکی و ۳۶ مورد مربوط به نانوایی‌ها بوده است، به‌طوری که این دو حوزه بیشترین میزان تخلف را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان همچنین از اجرای طرح تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این مدت، ۱۵۸۹ مورد بازرسی انجام شده که طی آن ۵۳۰ واحد متخلف شناسایی و ۱۰۵۹ واحد نیز فاقد تخلف بوده‌اند. 

رحیمیان در پایان تأکید کرد: روند نظارت‌ها با هدف صیانت از حقوق شهروندان، کنترل بازار و برخورد قاطع با متخلفان صنفی با جدیت ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha