• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404011707685
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه ایران و افغانستان

استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه ایران و افغانستان

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی، بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در برگزاری نمایشگاه ایران و افغانستان تاکید کرد.

مرتضی ذاکریان صبح یکشنبه ۱۷ فروردین در کارگروه توسعه صادرات استان به بررسی ضرورت استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارتقاء سطح صادرات استان پرداخته و گفت: هنوز فرصت داریم تا با ایجاد یک اپلیکیشن ویژه نمایشگاهی، قوانین و مقررات را به همراه محصولات تولیدی استان به فعالان اقتصادی معرفی کنیم.

وی با اشاره به اینکه این پلتفرم می‌تواند به فعالانی که بضاعت حضور در نمایشگاه‌ها را ندارند، کمک کند تا به‌صورت مؤثرتری تولیدات خود را معرفی کنند، به ظرفیت‌های دانشگاه بیرجند و دیگر دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: مهم است دانشجویان به عنوان نیروی محرک در توسعه صادرات استان مشارکت داشته باشند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: برگزاری جلسات فرهنگی مشترک با افغانستان، به‌ویژه بر روی نقاط مشترک فرهنگی، به تقویت تجارت و اقتصاد کمک خواهد کرد.

ذاکریان بر لزوم نظرسنجی از فعالان اقتصادی برای شناخت نیازها و نظرات آن‌ها تأکید کرد و گفت: برای هرگونه تغییر و تحولی، باید به خواسته‌ها و نظرات آن‌ها سریعاً پاسخ داده شود.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت هتل‌های استان برای میزبانی از مهمانان افغان، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم که به بهترین شکل از مهمانان میزبانی داشته باشیم، همچنین برای ایجاد فضایی بهتر و ماندگارتر در ارتباط با تجار افغان، باید تبلیغات وسیعی انجام دهیم و این همکاری‌ها در سال‌های آینده ادامه یابد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند نیز گفت: نمایشگاه توانمندی‌ها و سرمایه گذاری‌های ایران و افغانستان با محوریت استان با ولایت فراه در دو حوزه معادن و واردات محصولات کشاورزی افغانستان برگزار می‌شود.

علیرضا خامه زر فضای مفید نمایشگاهی برای غرفه‌های شرکت کننده را ۲۵۰۰ متر عنوان کرد و افزود: نمایشگاه ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه با محوریت بخش خصوصی در بیرجند برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری نمایشگاه را علاوه بر توسعه صادرات با تمرکز در کالاهای دانش بنیان و خدمات فنی مهندسی، معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار دانست.

مدیرکل صمت خراسان جنوبی نیز گفت: بازگشایی بازارچه مرزی استان و تخصصی نمودن فعالیت‌های آنها با توجه به کالاهای قابل صدور منطقه، افزایش تعداد پروازهای فرودگاه بین المللی بیرجند، راه اندازی پرواز بیرجند-هرات، توسعه خطوط ریلی و جاده‌ای استان، واردات برخی محصولات کشاورزی از افغانستان بصورت ورود موقت و فرآوری آنها در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند و صادرات آنها به کشور افغانستان و سایر کشورهای هدف، می‌تواند سبب رونق صادرات استان شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha