پر واضح است که آسفالت آسیبدیده موجب کندی ترافیک، افزایش مصرف سوخت و بروز تصادفات میشود، که خود باعث نارضایتی عمومی و افزایش فشارهای اجتماعی است.
عموماً آسفالت خیابانها و معابر شهر ارومیه نیز از در اثر عوامل مختلفی از وجود ترکها و چالههای مختلف زخمی است. وضعیت بد آسفالت خیابانهای ارومیه علاوه بر شکافهایی که بخاطر فیبرنوری در سطح خیابانها ایجاد و پر نشده به شکلی است که انگار شهاب سنگی درست بر وسط آسفالت فرود آمده و چالههایی در ابعاد مختلف ایجاد کرده که جای بسی تامل دارد.
از سوی دیگر ارومیه به عنوان یک شهر توریستی با جاذبههای طبیعی و تاریخی فراوان، همواره مقصد بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی بوده است. اما وضعیت نابسامان آسفالت خیابانها و معابر شهری، تصویری ناپسند و ناتمام از این شهر را در ذهن توریستها ایجاد میکند.این وضعیت آسفالت شهر نیاز به توجه فوری و اقدامات موثر از سوی مسئولان شهری را ضروری میسازد.
وضعیت آسفالت خیابانهای ارومیه تاسف بار است
احمدی از شهروندان ارومیه با ابراز تاسف از وضعیت آسفالت شهر گفت: آسفالت تکه تکه و وجود چاله، چولههای زیاد در روی سطح آسفالت تبدیل به یک معضل شده و تقریبا داد همه کسانی که رانندگی میکنند را در آورده است.
وی با بیان اینکه شهروندان به سبب چاله و گودیهایی که با مقداری سنگ ریزه پر شده مجبور به تحمل هزینههای زیادی برای خودروهایشان هستند، افزود: باید برای این وضعیت بد آسفالت شهر چارهای اندیشیده شود، نباید وضعیت آسفالت خیابانهای اصلی و پر تردد اینگونه ناجور پر از چاله باشد.
تحمیل هزینه گزاف تعمیر خودرو بواسطه آسفالت بی کیفیت
یک مکانیک در ارومیه با اشاره به تاثیر کیفیت آسفالت بر خودروها به ایسنا گفت: چالهها و آسفالت بیکیفیت میتوانند به بخشهای مختلفی از خودرو آسیب وارد کنند.
وی ادامه داد: لاستیکها، رینگها، فنرها و کمک فنرها، محورهای خودرو و سیستم فرمان برخی از قسمتهایی هستند که بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرند.
این مکانیک خاطرنشان کرد: به طور کلی، عبور از چالهها و آسفالت بیکیفیت باعث افزایش هزینههای تعمیر و نگهداری خودرو و کاهش عمر مفید آن میشود.
برنامهریزی برای آسفالت ۲ تا ۴ میلیون مترمربع از معابر ارومیه در سال جاری
آیدین رحمانی -شهردار ارومیه- از آغاز موجی تازه در تحول شهری با اتکا به مدیریت جهادی و همدلی خبر داد و با تشریح بودجه ۱۴ هزار میلیارد تومانی شهرداری در سال ۱۴۰۴، اولویت را بر اتمام پروژههای نیمهتمام، توسعه زیرساختهای ترافیکی و آسفالتریزی گسترده عنوان کرد.
وی با اشاره به بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری اظهار کرد: بودجه شهرداری ارومیه در سال جاری ۱۴ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که ۶۱ درصد آن عمرانی و ۳۹ درصد آن جاری است با تکیه بر این بودجه، اجرای پروژههای جدید و نیمهتمام از اولویتهای اصلی ما خواهد بود.
شهردار ارومیه درباره دغدغه مهم شهروندان در حوزه آسفالت گفت: تا پایان فروردین و ابتدای اردیبهشت، در هر منطقه یک پیمانکار آسفالتریزی تعیین خواهد شد و برنامهریزی ما برای سال جاری آسفالتریزی دو تا چهار میلیون مترمربع از معابر شهری است.
رحمانی با اشاره به میزان آسفالت انجام شده در سال گذشته خاطرنشان کرد: طی سال گذشته یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از سطح خیابانها و معابر ارومیه آسفالت شده است.
به گزارش ایسنا، چالهها و ترکهای موجود در سطح معابر شهر ارومیه، نه تنها مشکلات ترافیکی و امنیتی را برای مسافران به همراه دارد، بلکه تأثیر منفی بر تجربه گردشگران از زیباییهای شهر میگذارد. این موضوع ممکن است باعث شود که توریستها دیدگاه منفی نسبت به کیفیت زیرساختهای شهری پیدا کرده و رغبت کمتری به بازدید مجدد از این شهر داشته باشند. بنابراین، بهبود وضعیت آسفالت و معابر میتواند یکی از اقدامات موثر در ارتقاء جایگاه گردشگری ارومیه و جذب بیشتر توریستها باشد که میطلبد در این راستا مسئولان مدیریت شهری ارومیه همت بیشتری در رفع عمق بی توجهی در آسفالت بگذارند.
انتهای پیام
نظرات