دکتر یونس احمدی در این خصوص اظهار کرد: از آغاز طرح نظارت بهداشتی که از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز و تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ ادامه داشت، ۲۰ اکیپ دامپزشکی در سطح استان فعال بودهاند و بر بهداشت عمومی و سلامت فرآوردههای خام دامی در مراکز تولید، توزیع و عرضه نظارت داشتهاند.
وی افزود: در این مدت، ۶ هزار و ۲۸۶ مورد بازدید از مراکز توزیع و عرضه انجام شده که طی آن، ۲۸۷ مورد تذکر بهداشتی به مراکزی که نکات لازم را رعایت نکرده بودند، داده شد.
دکتر احمدی در خصوص نظارت بر کشتارگاهها گفت: در این بازه زمانی، یکهزار ۷۳۲ رأس دام سبک (گوسفند و بز) در کشتارگاهها ذبح شدند که پس از بازرسی بهداشتی، مجوز مصرف برای ۳۳ هزار و ۸۰ کیلوگرم گوشت صادر شد، همچنین ۱۸۷ رأس دام سنگین نیز کشتار شد و ۳۵ هزار و ۴۲۲ کیلوگرم گوشت گاو و گوساله مورد تأیید بهداشتی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام، وی به عملکرد کشتارگاههای طیور استان نیز اشاره کرد و گفت: طی این طرح، تعداد ۲۳۴ هزار و ۳۸۰ قطعه طیور به وزن ۵۱۳ هزار و ۲۷۹ کیلوگرم کشتار و تحت نظارت و بازرسی بهداشتی قرار گرفتهاند.
انتهای پیام
نظرات