• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404011909009
  • خبرنگار : 71970

ظفرقندی مطرح کرد

دستور رئیس جمهور به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت برای اصلاح سهمیه‌های ورودی دانشگاه‌ها

دستور رئیس جمهور به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت برای اصلاح سهمیه‌های ورودی دانشگاه‌ها

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار با وزیر علوم، اصلاح سهمیه‌های ورودی دانشگاه‌ها را یکی از طرح‌های مشترک این دو وزارتخانه عنوان کرد و گفت: دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور، در خصوص اصلاح سهمیه‌های کنکور و دانشگاه‌ها به وزارت‌خانه‌های بهداشت و علوم دستور داده است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در دیدار با حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت علوم را در حوزه‌های علمی، فرهنگی، دانشجویی و آموزشی پیشتاز دانست و افزود: وزارت علوم برای ما همچون برادر بزرگتر است.

وی اصلاح سهمیه‌های ورودی دانشگاه‌ها را یکی از طرح‌های مشترک این دو وزارتخانه عنوان و تصریح کرد: دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور، در خصوص اصلاح سهمیه‌های کنکور و دانشگاه‌ها به وزارت بهداشت و علوم دستور داده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین به تفاوت عدالت آموزشی و بومی‌گزینی اشاره کرد و افزود: با اصلاح سهمیه‌های کنکور، باید زمینه‌ای فراهم شود تا استعدادهای درخشان به دانشگاه‌ها ورود پیدا کنند و بتوانند شکوفا شوند.

ظفرقندی با اشاره به زمینه‌های متعدد همکاری بین وزارت بهداشت و وزارت علوم گفت: مسائل مربوط به دانشجویان، تغذیه، خوابگاه‌ها و وضعیت اساتید می‌تواند محور همکاری‌های این دو وزارتخانه باشد و امیدواریم این همکاری‌ها در زمانی کوتاه که همچون ابر می‌گذرد، تقویت شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این دیدار با تاکید بر توانمندی دو وزارتخانه علوم و بهداشت در ایجاد هم‌افزایی در زمینه‌های مختلف، اظهار کرد: به انجام فعالیت‌های فرهنگی اعتقاد داریم زیرا این فعالیت‌ها تاثیرات عمیقی دارند و تقویت امور فرهنگی می‌تواند دانشگاه‌ها را پرنشاط و شاداب سازد.

وی تاکید کرد: ضروری است که به اساتید و دانشجویان انگیزه بدهیم و برای ایجاد فضای نشاط و امید در دانشگاه‌ها طرح‌های متعددی را در نظر داریم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با اشاره به دغدغه مشترک رئیس‌جمهور و وزارتخانه‌های علوم و بهداشت در زمینه عدالت آموزشی، گفت: در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارتین تکلیف شده است که اصلاح و بازنگری در سهمیه‌های کنکور و دانشگاه‌ها را مورد بررسی قرار دهند که این موضوع در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح خواهد شد.

در این نشست، جمعی از معاونان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به بیان نظرات خود در خصوص ارتقای امور فرهنگی در حوزه‌های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۹ ۱۳:۳۳

تا زمانی که آموزش عالی کشور یکپارچه نشود و علم و دانش و تخصص به جایگاه و شان اصلی خود برنگردد هر گونه اقدامی بی تاثیر است. متاسفانه دانشگاه های علوم پزشکی تحت سلطه اطبا و داروفروشان و دندانپزشکان است و رشته پول پزشکی حرف اول و اخر را می زند!

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۰ ۰۶:۴۷

سهمیه های سالهای قبل که باعث شد فرزند من و امثال من به خاطر اونها یکسال دیگر پشت کنکور بمانند چطور میشه ؟کلا سر نوشت بچه های مارا عوض کردند و زحمتها و تلاش هایشان را به هدر دادند و نامید و افسرده کردند !!!

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۰ ۱۶:۰۳

, سلام ،ورودی سهمیه ها عملاً ۷درصد محقق می شود واگر دانشجویی نتواند در ۹۳ درصد غیر سهمیه ای قرار بگیرد باید مشکل را جای دیگری جستجو فرمایید.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۰ ۰۹:۵۳

چینش سهمیه ها زمینه را برای عده ای فراهم کرده تا بدون استعداد کافی وبدون تلاش دربهترین رشته ها که با جان مردم سرکارداردپیشرفت کنند و ازطرح مناطق محروم نیز معاف باشنداستعدادهای درخشان فقط مستهلک میشوندودرعمل دچار یاس میگردند

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۱ ۰۰:۰۷

واقعا سهمیه ها باعث شده کسایی که لیاقت وشایستگی وحتی سواد بالاتری دارن ضربه بخورن ونفراتی وارد دانشگاه بشن که متاسفانه خیلی سواد ندارن ومطمئنا در تشخیص درمان یا مسائل دقیق مهندسی وخیلی مسائل دیگه ضعیف باشند وفقط به اتکا سهمیه حق دیگران ضایع شده...

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۱ ۰۹:۴۱

مشکل نرم افزاری است یعنی 1)نباید درصدی به نمره اضافه شود (یعنی اگر قرار است ۷۰ درصد آخرین نفر را داشته باشند نباید ۳۰ درصد به نمره آنها اضافه شود)و بعد گزینش انجام شود 2)نیاید کسانیکه با سهمیه آزاد و ایثارگران قبول می شوند جز سهمیه آزاد باشند ۳)