• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404011909329
  • خبرنگار : 50598

تدارک ۴۰ عنوان برنامه در هفته هنر انقلاب اسلامی در استان مرکزی

تدارک ۴۰ عنوان برنامه در هفته هنر انقلاب اسلامی در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان مرکزی با اشاره به تدارک ۴۰ عنوان برنامه در هفته هنر انقلاب اسلامی در استان مرکزی گفت: ما در سال جدید به دنبال پنج سیاست اصلی هستیم که یکی از سیاست‌های جدید ما، انتخاب چهره شاخص هنر انقلاب استان برای اولین بار در استان مرکزی با تاکید بر محتوا و وسعت اثرگذاری اجتماعی هنرمندان بوده است.

سالار جیریایی، ۱۹ فروردین در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه نگاه حوزه هنری، هنر متعهد به حقیقت است اظهار کرد: ما به دنبال هنر دردمند و متعالی و حل مسائل کشور هستیم و مسیر حرکت ما در حوزه هنری استان، براساس وضعیت موجود سند زیست بوم استان مرکزی است و در همین راستا، نقشه تحول را ترسیم کرده و به روایت مفاخر هویت‌ساز استان می‌پردازیم.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه بدنه هنری استان به لحاظ تعدد هنرمندان پرمایه، ضعیف و نحیف است گفت: حوزه هنری استان مرکزی آمادگی کامل دارد که در راستای تولید آثار فاخر و پرمایه، حمایت صفر تا صدی از هنرمندان نسل جدید و قدیم داشته باشد.

جیریایی اضافه کرد: فراخوان عمومی انتخاب چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی استان مرکزی را در اسفندماه منتشر کردیم که ۱۰۵ نفر ثبت نام کردند و در نهایت پس از بررسی رزومه‌ها به ۷۳ هنرمند رسیدیم و با نظر هیات داوران متخصص، ۶ نفر برتر انتخاب شدند و در نهایت، چهره شاخص سال در روز ۳۱ فروردین در فرهنگسرای شهر معرفی خواهد شد.

وی با تاکید بر تمرکز حوزه هنری بر تربیت نسل جدید هنرمندان و ضرورت حمایت و احیای هسته‌های هنری گفت: باشگاه رشد حوزه هنری در سال گذشته تشکیل شد و رویداد باغ هنر نیز در همین راستا با نگاه تربیتی و استعدادیابی در هفته هنر انقلاب اسلامی با همکاری آموزش و پرورش استان مرکزی برگزار خواهد شد.

جیریایی با تاکید بر توجه ویژه حوزه هنری استان مرکزی به وجه اندیشه‌ای هنرمندان تصریح کرد: در سال جاری از هر رسانه‌ای که بتواند در فضای رسانه‌ای هنری کار کند، حمایت ویژه‌ای خواهیم داشت. رسانه می‌تواند فضای نقد جدی را در عرصه هنر ایجاد کند.

وی با اشاره به خلاء بانک اطلاعاتی هنرمندان در استان مرکزی گفت: ما با تهیه سند زیست بوم هنری استان مرکزی به دنبال ایجاد بانک اطلاعاتی هنری و هنرمندان در استان مرکزی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha