• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404012009649
  • خبرنگار : 71129

هشدار پیونگ‌یانگ: جایگاه هسته‌ای کره‌شمالی تغییرناپذیر است

هشدار پیونگ‌یانگ: جایگاه هسته‌ای کره‌شمالی تغییرناپذیر است

رسانه دولتی کره‌شمالی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، کره‌شمالی موقعیت خود را به‌عنوان «یک کشور هسته‌ای» هرگز تغییر نمی‌دهد و اصلا مهم نیست که آمریکا و متحدانش آسیایی‌اش چقدر این درخواست را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، این خبر که توسط آژانس خبری کی.سی.ان.ای کره‌شمالی منتشر شده احتمالا واکنش به یک بیانیه مشترک از سوی وزرای خارجه کره‌جنوبی، ژاپن و آمریکا در حاشیه نشست ناتو است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، این سه کشور بر تعهد خود مبنی بر خلع سلاح اتمی کره‌شمالی تاکید کرده بودند.

«کیم یو جونگ» خواهر کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در واکنش به این بیانیه اعلام کرد: «موقعیت کره‌شمالی به‌عنوان دارنده تسلیحات هسته‌ای، همراه با بازدارندگی هسته‌ای قابل توجه و بسیار قوی آن، نتیجه تهدید خصمانه بیرونی است و هر چقدر هم که کسی ناامیدانه چنین موقعیتی را انکار کند، باز هم پیونگ‌یانگ موقعیت خود را تغییر نمی‌دهد.»

وی خاطرنشان کرد: «ما به انکار و به رسمیت شناختن کسی اهمیت نمی‌دهیم و هرگز گزینه خود را تغییر نخواهیم داد.»

خواهر کیم جونگ اون همچنین با انتقاد از این بیانیه سه جانبه آن را اقدامی بسیار خصمانه نامید و گفت که این بیانیه تنها ناراحتی ژاپن، کره جنوبی و آمریکا را درباره تلاششان در خلع سلاح اتمی کره شمالی نشان می‌دهد.
وی همچنین با بیان اینکه آنها می‌دانند که این رویایشان هرگز به واقعیت تبدیل نمی‌شود، افزود: «تلاش این سه کشور برای خلع سلاح اتمی کره شمالی هرگز به محقق نمی‌شود. کره شمالی در پی تهدید خصمانه از بیرون و تغییر در موقعیت و آینده ساختار امنیتی جهانی، یک کشور هسته‌ای است. برای همین هم هرگز موقعیت خود را تغییر نمی‌دهد.»
به گفته کیم یو جونگ، برای کره شمالی، بحث برچیدن تسلیحات هسته‌ای یا احیای «مفهوم متوقف شده خلع سلاح هسته‌ای» تنها «خصمانه‌ترین اقدام برای انکار» حاکمیت و تلاش برای وادار کردن پیونگ یانگ به «نادیده گرفتن قانون اساسی و نظام اجتماعی» است.
وی افزود: «اگر آمریکا و رعایایش به خلع سلاح هسته‌ای بی‌مورد کره شمالی تاکید کنند درحالیکه همچنان دارند کره شمالی را تهدید می‌کنند. این وضعیت تنها باعث می‌شود که کره شمالی به داشتن نیروی قوی‌تر هسته‌ای برای دفاع از خود ادامه دهد و آن را پیش ببرد.»

در پی تحریکات غرب، کره‌شمالی در سال ۲۰۰۶ برای اولین بار آزمایش انفجار هسته‌ای زیرزمینی انجام داد و این اقدامات با وجود تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل انجام شد. پیونگ‌یانگ همچنین مانورهای مشترک آمریکا با کره‌جنوبی و ژاپن را محکوم می‌کند و آنها را تمرین‌هایی برای آمادگی جنگی توصیف کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha