دکتر راضی ناصریفر در گفتوگو با ایسنا با اشاره به پیشینه تاریخی و دینی مسئله مناظره اظهار کرد: مناظره و جدال احسن در دین اسلام همچون دیگر ادیان آسمانی، جنبهای حیاتی از دین و وسیلهای کارآمد در ابطال و رفع شبهاتی است که صاحبان مذاهب و اندیشههای انحرافی ایجاد میکنند. در جامعه کنونی نیز مناظره از ابزارهای مهم رشد فکری، شکوفایی نیروی بیان و اراده و ایمان است.
وی ادامه داد: قرنهاست که مناظره و گفتوگو روشی فراگیر برای طرح، نقد و بررسی مسائل و نظریههاست. دانشمندان، عالمان، سیاستمداران و دانشگاهیان برای بیان نظریات خود و بسط، گسترش و اصلاح آن به تقویت گفت وگو و بحث اهتمام ورزیدهاند. برگزاری مسابقات مناظره در بین دانشجویان نیز از جمله تمهیدات جامعه دانشگاهی برای ارتقاء فرهنگ گفتوگو و بسط و گسترش بحث علمی است.
ناصریفر به ذکر شماری از اهداف مناظرات دانشجویی پرداخت و بیان کرد: رشد و شکوفایی فرهنگ گفتوگو، زمینهسازی برای شکلگیری تفکر خلاق و نقاد در میان دانشجویان، ایجاد انگیزه در جامعه جهت گرایش به ارتقاء دانش و آگاهی، آموزش مسائل و مطالب علمی به صورت جذاب، قابل پذیرش و اثربخش و نیز تمرین و تقویت فعالیتهای گروهی منسجم و هدفمند از جمله اهدافی است که دانشجویان میتوانند با شرکت در مسابقات مناظره به آن دست یابند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: در همین راستا و با تلاشهای جهاد دانشگاهی استان ایلام، مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در هفته پایانی فروردین برگزار خواهد شد و امیدواریم این مسابقات با استقبال و موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام مواجه شود.
انتهای پیام
نظرات