حسین فرازمند امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان اظهار کرد: استان گلستان بهدلیل گونههای اقلیمی و تولیدات متنوع، جایگاه ویژه در کشاورزی کشور دارد و برای تبدیل این مرکز به الگوی ملی برای سایر مراکز در کشور باید برنامه ریزی کرد.
وی با اشاره به استفاده از ۲۰۰ پروژه تحقیقاتی، هشت بخش تحقیقاتی و فعالیت ۵۰ نفر از اساتید دانشگاه در مرکز تحقیقات کشاورزی گلستان اظهار کرد: توان بالای علمی این مرکز نهتنها نیازهای کشاورزی استان را پاسخ میدهد، بلکه در سطح ملی نیز قادر است مرجع تصمیمسازی در حوزه منابع طبیعی و کشاورزی باشد.
معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور ضمن تاکید بر لزوم بهره گیری از کشاورزی دانشبنیان افزود: برای عبور از چالشهایی نظیر خشکسالی، تغییر اقلیم، کمآبی و فرسایش خاک، راهی به جز استفاده از علوم دانش بنیان نداریم.
فرازمند با تاکید اینکه برای دستیابی به کشاورزی علمی نیازمند همکاری میان مرکز تحقیقات و دستگاههای اجرایی بهویژه سازمان جهاد کشاورزی گلستان هستیم، اضافه کرد: مأموریت اصلی ما این است که با تکیه بر یافتههای علمی، کشاورزان را به سمت روشهای نوین، بهصرفه و پایداری سوق دهیم.
وی از برنامهریزی برای تبدیل این مرکز به الگوی ملی در حوزه کشاورزی دانشبنیان خبر داد و افزود: استان گلستان با بهرهگیری از نخبگان استان و حمایتهای محلی میتواند به یکی از قطبهای برتر کشاورزی دانشبنیان کشور تبدیل شود به شرط آنکه .با ایجاد تعامل سازنده با بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت قراردادهای پژوهشی و دانشبنیان، درآمدهای پایدار ایجاد کرده و زیرساختهای تحقیقاتی را تقویت کند.
انتهای پیام
نظرات