• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404012010203
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

شناسایی ۲۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم در کهگیلویه و بویراحمد

شناسایی ۲۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بین کسانی که تا کنون برای تشخیص بیماری اوتیسم مراجعه کرده اند، حدود ۲۸۰نفر در سطح شدید اوتیسم بوده اند.

کریم رهیده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: مطمئنا تعداد کودکان مبتلا به اوتیسم در استان از آنچه که تاکنون شناسایی شده بیشتر است و باید خانواده ها برای بررسی سلامتی کودکان‌شان به مراکز بهزیستی مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در استان یازده مرکز حرفه آموزی داریم، اظهار کرد: افراد مبتلا به اوتیسم در سطح اولیه زیر ۱۸ سال در مراکز اوتیسم کودکان خدمات توانبخشی، گفتار درمانی، مشاوره و کار درمانی را دریافت می کنند و بعد از این به مراکز حرفه آموزی ارجاع داده می شوند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: براساس آمار علمی جهانی به ازای هر ۴۸ کودک، یک کودک دچار اوتیسم است و به دلیل اینکه در برخی از آنها شدت اوتیسم پایین است، این بیماری تشخیص داده نمی شود.

رهیده تاکید کرد: پیشنهاد ما این است که خانواده ها به سایت سامانه غربالگری و تشخیص اوتیسم سازمان بهزیستی مراجعه کرده و به سوالات این سامانه پاسخ دهند. با پاسخگویی به این سوالات اگر فرد مشکوک به اوتیسم باشد به مراکز توانبخشی ارجاع داده شده و خدمات حمایتی را دریافت خواهد کرد.

وی ادامه داد: سنین دو تا پنج سالگی دوران طلایی تشخیص و کمک به کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم است و ما از خانواده هایی که کودکانی در این بازه زمانی دارند درخواست می‌کنیم در آزمون غربالگری شرکت کرده و از سلامت فرزندانشان اطمینان حاصل کنند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی ایستان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مرکز سوم اوتیسم در شهرستان کهگیلویه تا هفته های آینده افتتاح خواهد شد، بیان کرد: درحال حاضر در استان کهگیلویه و بویراحمد دو مرکز توانبخشی کودکان مبتلا به اوتیسم هر یک به ظرفیت ۵۰ نفر داریم که در شهرستان های گچساران و بویراحمد خدماتی مانند گفتاردرمانی، کاردرمانی و سایر خدمات توانبخشی را ارائه می دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha