• پنجشنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404012110749
  • خبرنگار : 50673

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان هرمزگان عنوان کرد

تمرکز دولت چهاردهم بر بهره‌برداری از پروژه‌های آماده

تمرکز دولت چهاردهم بر بهره‌برداری از پروژه‌های آماده

ایسنا/هرمزگان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با اشاره به ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به این استان، از تمرکز دولت چهاردهم بر بهره‌برداری از پروژه‌های آماده، توسعه مدرسه‌سازی و جذب سرمایه‌گذاران هرمزگانی در حاشیه خلیج فارس خبر داد.

 احمد نفیسی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان امروز (پنجشنبه ۲۱ فروردین)، در دیدار رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با مدیران رسانه‌های استان، ابعاد سه‌گانه سفر دکتر مسعود پزشکیان به هرمزگان را تشریح کرد و گفت: این سفر در سه محور اصلی اقتصادی، سیاسی ـ اجتماعی و مردمی برنامه‌ریزی شده است.

وی با تأکید بر نگاه عملیاتی دولت چهاردهم اظهار کرد: برخلاف برخی رویه‌های مرسوم، در این سفر هیچ پروژه‌ای کلنگ‌زنی نخواهد شد و تمرکز دولت بر پروژه‌هایی است که به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند و قابلیت خدمات‌رسانی فوری به مردم دارند.

نفیسی افزود: بخش نخست این سفر به مسائل اقتصادی اختصاص دارد؛ از جمله تخصیص اعتبارات ویژه به پروژه‌های تولیدی در استان، بهره‌برداری از طرح‌های آماده و برگزاری جلساتی با فعالان اقتصادی. همچنین در یک اقدام ابتکاری به ابتکار استاندار هرمزگان، سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم کشورهای حاشیه خلیج فارس که اصالتاً هرمزگانی هستند و با وجود مهاجرت نسل‌ها، همچنان به ایران علاقه‌مندند، به این نشست‌ها دعوت شده‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر حمایت از تولید ملی تصریح کرد: امیدواریم حضور این سرمایه‌گذاران در کنار رئیس‌جمهور، زمینه‌ساز جهش در سرمایه‌گذاری‌های مولد در استان باشد.

نفیسی همچنین از شکل‌گیری نهضت مدرسه‌سازی به عنوان بخش مهمی از مأموریت‌های فرهنگی ـ اجتماعی دولت در هرمزگان یاد کرد و گفت: تاکنون قراردادهای متعددی با خیرین برای احداث مدارس در نقاط مختلف استان منعقد شده و آمار نهایی آن توسط استاندار اعلام خواهد شد. این طرح با هدف پایان دادن به وضعیت بحرانی در برخی مناطق آموزشی استان تا پایان دولت دکتر پزشکیان دنبال خواهد شد.

وی از پیگیری طرح «زنجیره آموزش» نیز خبر داد و گفت: این طرح صرفاً به ساخت مدرسه محدود نیست، بلکه آموزش معلمان، توانمندسازی دانش‌آموزان و ارتقاء کیفی نظام آموزشی استان را در بر می‌گیرد.

 نفیسی در پایان به محور سوم این سفر یعنی دیدارهای مردمی اشاره کرد و افزود: ملاقات‌های مستقیم با مردم، از جمله بخش‌هایی است که بازتاب گسترده‌ای در افکار عمومی خواهد داشت و با مشارکت رسانه‌ها به‌درستی روایت خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

بیکاری بیداد می کنه خدا رزق مارو روی زمینش داده من بچه بندرعباس با۳۰سال سن چرا بیکار باید باشم هرجایی اسم نویسی کردیم اصلا کسی بما زندگ نزد