به گزارش ایسنا، نشست تخصصی سالانه تحلیل مبانی اندیشه نظامی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی با حضور امیر سرتیپ حسین ولیوند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، امیر سرتیپ دوم مسعود بختیاری و امیر سرتیپ دوم احمد اسدی، از پیشکسوتان دفاع مقدس و همرزمان آن شهید گرامی، مهندس ابوالفضل حسن بیگی از پیشکسوتان جهاد سازندگی در ۸ سال دفاع مقدس، اساتید دانشگاه فرماندهی و ستاد و دانشجویان در سالن شهید فلاحی این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم امیر سرتیپ حسین ولیوند زمانی با اشاره به رشادتها و نبوغ نظامی شهید صیاد شیرازی گفت: یکی از علتهای مهمی که باعث از بین رفتن غائله کردستان شد نبوغ شهید صیاد شیرازی بود.
وی ادامه داد: نیروی زمینی ارتش در طول هشت سال دفاع مقدس با هدایت و تدابیر شهید صیاد شیرازی توانست فتوحات بزرگی را به دست آورده و دشمن را در بسیاری از مواقع زمینگیر کند.
در ادامه امیر سرتیپ دوم مسعود بختیاری ضمن اشاره به راهبردهای حاصله از اندیشه شهید صیاد شیرازی گفت: شهید صیاد شیرازی ترکیب مقدس انگیزه و تخصص رزمندگان را عامل پیروزی میدانست و معتقد بود که اهداف راهبردی سازمان های نظامی می بایست در راستای اهداف سیاسی باشد.
وی منشاء نبوغ نظامی شهید صیاد را آموزشها و تجارب نظامی مؤثر وی دانست و خاطر نشان کرد: اقدامات این شهید در سطح راهبرد و همچنین تجارب در حوزه نیروی انسانی، اطلاعات، حوزه آموزش، حوزه عملیات، حوزه پشتیبانی، جنگ و رعایت اصول و قواعد رزم از موارد مهم در بوجود آمدن نبوغ نظامی وی بود.
در ادامه امیر سرتیپ دوم احمد اسدی، از فرماندهان نیرو مخصوص ارتش در دفاع مقدس به نقش شهید صیاد شیرازی در غرب کشور اشاره کرد و گفت: نقش اثر گذار این شهید بزرگوار پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه در غائله ضد انقلاب در کردستان انکارناپذیر است.
وی ادامه داد: این شهید بزرگوار در طرحریزی و هدایت جنگهای نامنظم در آن منطقه مدیریت بسیار خوبی انجام داد و قبل از اجرای عملیاتهای نظامی بررسی کامل انجام و نظر جمع را جویا میشد و تا لحظه پایانی عملیاتها و آزادسازی مناطق خودی در محور و مرکز عملیات بود.
مهندس ابوالفضل حسن بیگی از پیشکسوتان جهاد سازندگی در ۸ سال دفاع مقدس نیز گفت: شهید صیاد شیرازی از فرماندهانی بود که تخصص برایش بسیار با اهمیت بود و در هر منطقه ای که قدم می گذاشت به دنبال افراد متخصص بدون در نظر گرفتن سن و سال بود.
وی ادامه داد: برای مثال قبل از عملیات طریق القدس، جلسه ای با موضوع بررسی عملیات انجام شد و در آن جلسه من که دانشجوی سال اول دانشگاه و به عنوان نماینده جهاد سازندگی حضور داشتم، طرح ساخت جاده بر روی زمین های رملی را خدمت ایشان عرض کردم و ایشان با روی باز استقبال کردند و دستور دادند همکاری لازم را با بنده بکنند و خودشان شخصا نظارت کردند.
این نشست به همت پژوهشکده دفاع مقدس دافوس برگزار و در پایان از کتاب مجموعه مقالات همایش اندیشه نظامی شهید صیاد شیرازی رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات