• جمعه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404012211235
  • خبرنگار : 50228

هفته بیست و هشتم لیگ یک؛

جنجال در دربی خوزستان به دلیل درگیری با داور

جنجال در دربی خوزستان به دلیل درگیری با داور

ایسنا/خوزستان داربی فوتبال خوزستان در هفته بیست و هشتم لیگ دسته یک کشور با حاشیه‌هایی همراه است.

نفت مسجدسلیمان امروز در دیدار خانگی به مصاف نفت آبادان رفت. این بازی در دقایقی از نیمه دوم به دلیل درگیری بین یکی از تماشاگران نفت مسجدسلیمان با داور به جنجال کشیده و برای ۳۰ دقیقه متوقف شد. 

این بازی سپس از سرگرفته شد و در نهایت بدون گل به پایان رسید. 

نفت آبادان که برای صعود به لیگ برتر و نفت مسجدسلیمان برای فرار از سقوط تلاش می‌کنند، در داربی فوتبال خوزستان نتوانستند به سه امتیاز بازی دست پیدا کنند. بر این اساس باتوجه به برد امروز تیم‌های فجرسپاسی و آریو اسلامشهر به عنوان تیم‌های اول و دوم جدول، کار شاگردان کمالوند در نفت آبادان برای صعود به لیگ برتر سخت‌تر شد. آبادانی‌ها یا یک پله سقوط، اکنون در رده پنجم قرار دارند. 

همچنین با توجه به تساوی امروز نفت مسجدسلیمان در روزی که برای بهبود شرایط خود در جدول به برد نیاز داشت، کار این تیم نیز برای بقا در لیگ یک سخت‌تر شد. تیم نفت مسجدسلیمان با هدایت ابراهیم اشکش اکنون در رده هفدهم جدول ۱۸ تیمه لیگ یک جای گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha