• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404012311404
  • خبرنگار : 50136

استاندار آذربایجان غربی:

مرزنشینان آذربایجان غربی باید از منافع اقتصادی مرز بهره‌مند شوند

مرزنشینان آذربایجان غربی باید از منافع اقتصادی مرز بهره‌مند شوند

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی جزو استان‌های مرزی است و مرزنشینان این استان باید از منافع مرزنشینی بهره‌مند شوند.

رضا رحمانی ۲۳ فروردین در جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان که در استانداری و با ارتباط وبیناری با فرمانداران شهرستان‌های مرزی برگزار شد، بر لزوم شناسایی و تهیه لیستی جامع از کولبران استان برای صدور کارت کولبری و بهره‌مندی از معافیت‌ها، تاکید کرد و افزود: قانون، مزیت‌ها و معافیت‌هایی برای مرزنشینان تعیین کرده لذا باید تلاش شود با شناسایی دقیق کولبران و مرزنشینان، این افراد از مزیت‌های مصوب بهره‌مند شوند. 

وی ادامه داد: نتیجه تمامی تصمیمات در حوزه مرزنشینی باید اثرات خود را بر زندگی مردم مناطق مرزنشین نمایان کند. 

استاندار با اشاره به وجود منابع بزرگ در آذربایجان غربی اظهار کرد: با وجود این میزان منابع عظیم در استان، آذربایجان غربی جزو استان‌های اول در گرانی اما در رتبه ۲۹ در درآمد سرانه است که جای تاسف دارد. 

رحمانی با بیان اینکه هدف رونق گرفتن این استان است، ادامه داد: باید آذربایجان غربی چنان رونق گیرد که معیشت مردم ارتقاء یابد. 

وی با تاکید بر اینکه باید همه بازارچه‌های مرزی استان فعال شوند، تصریح کرد: باید موانع موجود مرتفع شود و افزایش مبادلات مرزی، مردم از منافع مرتفع شوند. 

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به مشکلات پیله‌وران نیز تاکید کرد: مشکلات پیله‌وران نیز باید مرتفع شود. 

وی با بیان اینکه شعار امسال، نقشه راه را مشخص کرده است، گفت:چنانچه تولید رونق یابد همه مشکلات مرتفع می‌شود و باید در تمامی تصمیمات، زندگی مردم مدنظر قرارگیرد. 

رحمانی یادآورشد: در کنار عمل به قوانین، باید موانع رفع و رویه‌ها تسهیل شود تا مردم منتفع شوند. 

همچنین جواد کرمی، معاون اقتصادی استاندار نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت کولبران در استان و واردات کالا از رویه کولبری در سه مرز پیرانشهر، سردشت و میرآباد، گفت: طی سال گذشته مجموعا بیش از ۱۸ میلیون و ۳۲۸ هزار دلار واردات کالا از طریق این رویه در این سه مرز انجام شده است. 

وی بر لزوم شناسایی کولبران در استان تاکید کرد و گفت: از ۵۲ کارگزاری کولبری، ۴۰ کارگزاری فعال است که برابر آیین‌نامه قبلی به ازای هر نفر ۷۰۰ هزار تومان و هر خانوار حداکثر  ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان واریز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha