• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404012311593
  • خبرنگار : 71938

بیگدلی:‌ لایحه حمایت از زنان به طور کامل تغییر یافته است

بیگدلی:‌ لایحه حمایت از زنان به طور کامل تغییر یافته است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:‌ متن قبلی لایحه حفظ کرامت زنان بسیار بهتر و جامع‌تر بود و حق و حقوق زنان را در حوزه های مختلف مانند آموزش و پرورش، صداوسیما، وزارت بهداشت و ... تامین می‌کرد.

احمد بیگدلی، نماینده مردم خدابنده درباره لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان که امروز در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود، گفت:‌ل ایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت، توسط دولت سیزدهم به مجلس یازدهم ارسال شده بود. اما متاسفانه در کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم به سرانجام نمی‌رسد.

وی ادامه داد:‌ در مجلس دوازدهم مجدد این لایحه مطرح شد و در کارگروه زنان  و خانواده کمیسیون اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت، اما متاسفانه عنوان و متن لایحه  کاملا عوض شده و به طرح جدیدی تبدیل شده است. متن قبلی لایحه حفظ کرامت زنان بسیار بهتر و جامع‌تر بود و حق و حقوق زنان را در حوزه‌های مختلف مانند آموزش و پرورش، صداوسیما، وزارت بهداشت و ... تامین می‌کرد.

بیگدلی تاکید کرد:‌ امیدوارم کمیسیون اجتماعی با دقت بیشتری این لایحه را بررسی کند.

به گزارش ایسنا، جلسه کمیته زنان و خانواده کمیسیون اجتماعی به منظور بررسی لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت با حضور نمایندگانی از قوه قضائیه، وزارت کشور، معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی، وزارت دادگستری، معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دیوان محاسبات کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، شنبه ۲۳ فروردین از ساعت ۱۵ تا ۱۹ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha