صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در قالب جهش تولید در دیمزارها امکانات خوبی برای کشت گیاهان دارویی در نظر گرفته شده است که از امسال کشت گیاه دارویی زیره سبز با ریزدانه کار انجام میشود. در گذشته، بذرپاشی این گیاه با دست انجام میشد، اما کاشت گیاه با این دستگاه کمک زیادی به سرسبزی مزرعه میکند و از سوی دیگر میزان بذر کمتری مصرف میشود.
وی با بیان اینکه در این استان ۴۲۳ نوع گیاه دارویی تولید میشود، تصریح کرد: تولید گیاهان دارویی در این استان در عرصههای منابع طبیعی و در مزارع است.
وی بیان کرد: خراسان شمالی رتبه سوم در تولید زعفران، رتبه چهارم در تولید زیره سبز و در مجموع رتبه هفتم تولید گیاهان دارویی را دارد.
این مقام مسئول گفت: ۱۵.۷ درصد از زیره سبز کشور در این استان تولید میشود و در مجموع ۴۶۰۰ نفر بهرهبردار گیاه دارویی در این استان وجود دارد. همچنین ۸۷ هزار و ۵۰۰ هکتار عرصه طبیعی زیر پوشش گیاهان دارویی باریجه، کتیرا، زرشک، آنغوزه، گون و ... است و در ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع استان نیز گیاه دارویی کشت میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه به دنبال آن هستیم تا زنجیره تولید گیاهان دارویی را در استان تکمیل کنیم، افزود: تولید نشاء و بذر گیاهان دارویی، مراکز خرید زعفران، واحدهای تبدیلی و تکمیلی زعفران و تعدادی از گیاهان دارویی در استان ایجاد شده است.
انتهای پیام
نظرات