به گزارش ایسنا، فایل صوتی فاششده از رهبر اصلیترین سازمان لابیگر رژیم صهیونیستی در آمریکا، جزئیاتی از نحوه پرورش و نفوذ این سازمان در میان مقامات ارشد امنیت ملی دولت کنونی ایالات متحده را نشان میدهد.
وبسایت «گریزون» به فایل صوتی یکی از جلسات محرمانه «کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل» موسوم به «آیپک» در سال ۲۰۲۵ دست یافته است که توسط یکی از حاضران در جلسه ضبط شده و شامل صحبتهای «الیوت برانت» مدیرعامل جدید آیپک است.
او در این جلسه توضیح میدهد که چگونه سازمانش با سه مقام ارشد امنیتی در دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا ارتباط برقرار کرده و امیدوار است بتواند به مکالمات داخلی آنها دسترسی داشته باشد. این مقامات «مارکو روبیو» وزیر خارجه، «مایک والتز» مشاور امنیت ملی و «جان راتکلیف» مدیر سازمان سیا هستند.
در نشستی که فایل صوتی آن فاش شده، «دانا استرول» نیز حضور داشت؛ کسی که در دولت جو بایدن، بلندپایهترین مقام غیرنظامی در زمینه مسائل غرب آسیا در وزارت دفاع آمریکا بود. استرول بهصراحت گفت که دفاع از منافع راهبردی رژیم اشغالگر از درون دولت آمریکا باید در اولویت باشد و خواستار تقویت رابطه «متقابلاً سودمند» با شریک قدرتمند واشنگتن در تلآویو شد.
او کشتار غیرنظامیان در غزه را ناشی از «تاکتیکهای حماس» دانست که بهزعم او هدفشان افزایش تعداد کودکانی است که توسط نظامیان اشغالگر کشته میشوند! در عین حال، او و دیگر لابیگران آیپک نسبت به کاهش حمایت عمومی از رژیم صهیونیستی پس از عملیات «طوفان الاقصی» ابراز نگرانی کردند.
استرول بهویژه از تلاشهای سناتور «برنی سندرز» برای زیر سوال بردن بستههای کمک نظامی به رژیم صهیونیستی ناراضی بود و معتقد بود چنین موضوعاتی نباید بهطور علنی مورد بحث قرار گیرند. یکی دیگر از اعضای ناشناس آیپک هشدار داد که در صورت گسترش نفوذ دانشگاهیان حامی فلسطین در حوزههای هوش مصنوعی، ممکن است جهتگیری سیاست امنیت ملی آمریکا دستخوش تغییرات خطرناکی شود، مگر آنکه این صداها بهطور قاطع سرکوب شوند.

این اجلاس آیپک در اواخر فوریه در فضایی پرتنش برگزار شد و مسئولان آیپک از اعضای عادی خواسته بودند هنگام خروج از هتل، نشانهای شناسایی خود را پنهان کنند تا از مواجهه با معترضان به جنایات رژیم صهیونیستی در امان بمانند. بهجز چند نشست معدود مانند سخنرانی «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم، تمام نشستها پشت درهای بسته و بدون حضور رسانهها برگزار شد، امری که باعث شد رهبران آیپک جزئیاتی بیسابقه از فعالیتهای خود را فاش کنند. در یکی از اعترافات صریح، برانت توضیح داد که چگونه آیپک، مدیر کنونی سازمان سیا و دیگر مقامات ارشد دولت ترامپ را بهعنوان مهرههای حامی رژیم صهیونیستی پرورش داده است!
مهرههای آیپک در تیم امنیتی ترامپ
الیوت برانت که به یکی از بانفوذترین لابیگران صهیونیست در واشنگتن تبدیل شده، در میان عموم مردم آمریکا چهرهای ناشناخته است، اما سه دهه گذشته را صرف برقراری روابط در کنگره آمریکا کرده است. او معتقد است که این روابط، کلید پرورش نسل آینده رهبران نهاد امنیت ملی آمریکا بهعنوان خدمتگزاران وفادار صهیونیسم بوده است.
او با اشاره به اینکه آشناییاش با مارکو روبیو، مایک والتز و «الیز استفانیک» گزینه سابق نمایندگی آمریکا در سازمان ملل به دوران عضویت آنها در کنگره باز میگردد، گفت آنها در کمپینهای انتخاباتی خود بهشدت متکی به حامیان مالی طرفدار رژیم صهیونیستی بودهاند و «هر سه با رهبران محلی آیپک در حوزههای انتخاباتی خود روابط نزدیکی دارند. بنابراین اگر موضوعی مشکوک یا حساس پیش بیاید، مسیر ارتباطی خوبی برای مداخله» تلآویو وجود دارد.
اظهارات برانت، ادعای اخیر نماینده کنگره «توماس مسی» را تأیید میکند که گفته بود «هر عضو کنگره باید پاسخگوی یک نفر از آیپک باشد.» اشاره مدیر آیپک به «دسترسی» این سازمان به بحثهای داخلی امنیت ملی، یادآور رسواییهای گذشته جاسوسی است که در آنها کارکنان آیپک متهم به انتقال اطلاعات طبقهبندیشده به دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی شده بودند.
برانت در این نشست گفت: «ما در صورت بروز هر مسئله مشکوک یا حساس، نیاز به ارتباط و دسترسی داریم و این کانالهای ارتباطی بهخوبی برقرارند.» او همچنین از مدیر سازمان سیا بهعنوان یکی از این ارتباطات کلیدی یاد کرد و گفت: «اولین کاندیدایی که بهعنوان نماینده آیپک با او ملاقات کردم، همین جان راتکلیف بود. او رقیب یک عضو قدیمی کنگره در دالاس بود. در آن زمان با خود گفتم که این مرد احتمالاً برنده انتخابات خواهد شد، پس باید با او صحبت کنیم. درک خوبی از مسائل داشت و حالا، همین چند هفته پیش، بهعنوان رئیس سیا سوگند یاد کرد. این شخص کسی بود که ما از ابتدا با او ارتباط داشتیم.»

ورود رسمی مقام ارشد پنتاگون به جمع لابیگران صهیونیستی
«دانا استرول» اکنون مدیر بخش پژوهش در اندیشکده محافظهکار «مؤسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» است؛ نهادی که در اصل بهعنوان بازوی تحقیقاتی آیپک تأسیس شده بود. او در دولت بایدن، معاون وزیر دفاع در امور غرب آسیا بود و مسئولیت مستقیم سیاستگذاری درباره ایران، سوریه و سایر مسائلی را بر عهده داشت که برای رژیم صهیونیستی اهمیت کلیدی دارند.
در یکی از نشستهای بسته آیپک در هتل ماریوت، استرول بیشتر از آنکه در نقش کارشناس امنیت ملی آمریکا ظاهر شود، به یک لابیگر برای رژیم صهیونیستی شباهت داشت. او در این نشست استدلال کرد که هرگونه کمک نظامی آمریکا به این رژیم، در نهایت به نفع امپراتوری ایالات متحده است و در عین حال، جنایات گسترده ارتش صهیونیستی در نوار غزه را به گردن حماس انداخت!
به گفته یکی از حاضران در اجلاس کنگرهای آیپک، استرول صحبتهایش را با اشاره به ساعات نخست پس از حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز کرد. او گفت که بلافاصله توسط «لوید آستین» وزیر دفاع وقت آمریکا احضار شده تا بدون معطلی برای ارسال مهمات به رژیم صهیونیستی اقدام کند. به گفته این شاهد، استرول گفت در ۴۸ ساعت بعد از طوفان الاقصی، بیوقفه کار کرده تا سلاح و تجهیزات از انبارهای پنتاگون به پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی منتقل شود.
بر اساس این گزارش، استرول در حالی با تمام توان به تجهیز نظامیان جنایتکار صهیونیست ادامه میداد که طبق مجموعهای از ایمیلهای فاششده، در محافل خصوصی اذعان کرده بود که ممکن است ارتش رژیم اشغالگر مرتکب جنایات جنگی شده باشد.
در ۱۳ اکتبر ۲۰۲۳، او در ایمیلی به مقامات ارشد کاخ سفید، وزارت خارجه و پنتاگون درباره گفتوگوی تلفنی خود با «فابریتزیو کربونی» مدیر بخش غرب آسیا در کمیته بینالمللی صلیب سرخ هشدار داد و نوشت: «صلیب سرخ نمیخواهد این موضوع را علنی کند، اما در محافل خصوصی هشدار داده که اسرائیل در آستانه ارتکاب جنایات جنگی قرار دارد. محور اصلی صحبتشان این است که جابهجایی یک میلیون غیرنظامی در چنین مدت کوتاهی غیرممکن است.»

با این همه، این مقام آمریکایی با وجود آگاهی قبلی خود از احتمال ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت توسط رژیم صهیونیستی، این جنایات را به گردن حماس انداخته و در اجلاس آیپک مدعی شد که آمار بالای تلفات غیرنظامی در باریکه غزه به دلیل تاکتیکهای حماس در استفاده از غیرنظامیان است!
او با اذعان به اینکه رژیم صهیونیستی در عمل بهعنوان نیروی نیابتی ایالات متحده در منطقه فعالیت میکند، گفت برای جلوگیری از اعزام جوانان آمریکایی به جنگ در غرب آسیا یا هر جای دیگر، واشنگتن باید روی شرکای خود مانند رژیم صهیونیستی سرمایهگذاری کند.
تنها یک ماه پس از اظهارات استرول، ترامپ حمله نظامی آمریکا به جنبش انصارالله یمن را برای محافظت از منافع رژیم صهیونیستی از سر گرفت. این جنگ تاکنون بیش از یک میلیارد دلار برای مالیاتدهندگان آمریکایی هزینه داشته اما نتوانسته عملیاتهای ارتش یمن را متوقف کند.
ترس از هوش مصنوعی و افشای حقایق
در پایان این نشست، یکی از اعضای ناشناس آیپک که سخنانش ضبط نشده، در پاسخ به پرسشی درباره بزرگترین نگرانیاش گفت: «دانشگاهها و شبکههای اجتماعی». به گفته این لابیگر کارکشته، رژیم صهیونیستی در «جنگ ایدهها» از اساتید دانشگاه و اینفلوئنسرهای فضای مجازی شکست خورده است، افرادی که نفوذ گستردهای بر نسل آینده نخبگان آمریکا دارند.

این لابیگر صهیونیست گفت پاسخهایی که هوش مصنوعی در آینده به پرسشهای جوانان آمریکایی درباره حمایت از رژیم صهیونیستی خواهد داد، به اطلاعاتی وابسته است که امروز در فضای اینترنت منتشر میشود؛ بنابراین «حضور فعال در میدان اطلاعاتی اهمیت بسیار زیادی دارد.»
او ادامه میدهد: «وقتی کنار بکشید، میدان را برای انتشار اطلاعاتی باز میگذارید که در آینده، تصمیمگیریهای امنیت ملی را شکل میدهد. باید بدانید که کنگره هم مصون نیست؛ زیرا اگر رأیدهندگانِ یک عضو کنگره تحتتأثیر چنین اطلاعاتی قرار بگیرند، فشارهایی برای تغییر رأی آن نماینده، یا حتی کنار زدنش از قدرت و جایگزینی او با فردی دیگر» ایجاد میشود؛ فردی که لزوماً مهره پرورشیافته صهیونیستها نیست.
انتهای پیام
نظرات