سیدامین موسوی روز شنبه ۲۳ فروردین ماه در نشست خبری که به مناسبت روز دندانپزشک برگزار شد، به برخورد قاطع و شدید معاونت درمان دانشکاه علوم پزشکی با واحدهای متخلف درمانی تاکید کرد و گفت: ۶۰۰ میلیون تومان تا سه میلیارد تومان و همچنین حبس از جمله مجازات دندانپزشک غیرقانونی است.
وی از فعالیت ۷۰۰ مطب غیرمجاز دندانپزشکی در سالهای گذشته در تبریز خبر داد و افزود: مطالعات و بررسی های سال ۱۳۹۶ نشان می داد که افزون بر ۷۰۰ مرکز و مطب دندانپزشکی غیرمجاز در کلانشهر تبریز وجود داشت که با توجه به تعداد دانش آموختگان این رشته در دانشگاهها و نیز افزایش هنگفت هزینه های دندان و دهان، این آمار در شرایط نامناسب کنونی اقتصادی کشور و استان به طور حتم بسیار بالاتر رفته است.
موسوی به تحقیق و پرسوجو کردن مردم در انتخاب پزشک اصلح تاکید کرد و گفت: مردم با یک جستجوی ساده در سامانه نظام پزشکی و وارد کردن نام دقیق پزشک نسبت به مجاز بودن یا غیر قانونی بودن مطب و یا درمانگاه مورد نظر اطلاع حاصل کنند.
وی ایران را جزو ارزانترین کشورها در راستای ارائه خدمات دندان پزشکی در جهان عنوان کرد و افزود: به عنوان مثال ایمپلنت در ایران بین ۲۰ الی ۴۰ میلیون تومان هزینه دارد درحالیکه در اغلب کشور های خارجی ۳۰۰ الی ۴۰۰ دلار است که نزدیک به ۱۰ برابر هزینهها در کشور ماست.
وی با اشاره به ۲۳ فروردین روز اجرایی شدن دستور طرح بهداشتکاران دهان و دندان در کشور، ادامه داد: DFMT شاخص ارزیابی بهداشت دهان و دندان از جمله درصد سلامت و پوسیدگی دندان اعضای جامعه است.
رییس هیات مدیره جامعه دندانپزشکی شعبه آذربایجان شرقی به برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی و ورزشی در راستای گرامیداشت هفته دهان و دندان برای اعضای انجمن اشاره کرد و گفت: ما در استان نمیخواهیم اقدامات کلیشهای انجام دهیم و میخواهیم در میان مردم و جامعه مثمرثمر باشیم.
وی ادامه داد: برای دندانپزشکان در راستای افزایش شور و نشاط جشنواره های ورزشی از جمله فوتسال، تنیس، دارت و تنیس روی میز برگزار خواهیم کرد.
موسوی از کمبود بودجه، اعتبار و تجهیزات دندانپزشکی در مراکز بهداشتی شهرستانو روستاهای استان ابراز گلایهمندی کرد و افزود: اکثر همکاران ما در مراکز مختلف بهداشتی به دلیل کمبود تجهیزات، بیکار شدهاند.
انتهای پیام
نظرات