• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404012311969
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مطرح کرد

تجلیل از هنرمند انقلابی لرستان / هنر انقلاب اسلامی مزین به «تعهد» است

تجلیل از هنرمند انقلابی لرستان / هنر انقلاب اسلامی مزین به «تعهد» است

ایسنا/لرستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه هنر و ادبیات انقلاب اسلامی مزین به تعهد است، گفت: استاد عزت‌الله چنگایی مصداقی درست و فاخر از هنرمند انقلابی است.

اعظم روانشاد شنبه ۲۳ فروردین در آیین نکوداشت عزت‌الله چنگایی از چهره‌های پیشکسوت هنر و رسانه انقلاب اسلامی، اظهار کرد: جایگاه استاد عزت‌الله چنگایی به گونه‌ای است که لباس دو ساعته برگزاری این مراسم بر قامت او بسیار تنگ است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به جمله‌ای از حضرت امام خمینی (ره) که می‌فرمایند: «هنر دمیدن روح تعهد است در کالبد آدمی»، افزود: بر این باوریم که این جمله بذر درختی است که امروز ما آن را هنر انقلاب می‌دانیم که امروز یکی از صفحات بسیار مهم و حائز اهمیت هنر مقاومت در دنیاست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: نمود این جمله را می‌توان در موسیقی، اشعار و ادبیات دفاع مقدس دید که رودی خروشان به اسم ادبیات انقلابی را به جریان انداخت. هنر و ادبیات انقلاب اسلامی هنری مزین به تعهد است که هنرمند قرار است در کالبد آدمی بدمد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استاد عزت‌الله چنگایی مصداقی درست و فاخر از هنرمند انقلابی است، افزود: استاد چنگایی هنرمندی چند وجهی است که هرکدام از وجوه‌شان شایسته تقدیر و تجلیل است. نویسندگی یکی از وجوه شخصیت هنری استاد چنگایی است و حضور در عرصه رسانه و فعالیت در حوزه سمعی و بصری از وجوه دیگر این شخصیت هنری است.
 
روانشاد گفت: عزت‌الله چنگایی بیش از چند دهه از عمر خود را در صدا و سیما به‌عنوان  اتاق فکر، ملجاء و یک اندیشمند زیست کرده و در مناصب متعدد خدمات ارزنده‌ای داشته است. یکی دیگر از وجوه شخصیت استاد چنگایی فعالیت در حوزه شعر و شاعری است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: استاد عزت‌الله چنگایی در بحبوحه جنگ تحمیلی بانی تأسیس انجمن ادبی شهر خرم‌آباد شد که این امر حکایت از دغدغه نسل‌پروری وی داشته است؛ این ویژگی برجسته یکی دیگر از وجوه ارزشمند استاد است.برگ زرینی که در کارنامه چنگایی بیشتر از دیگر وجوه به چشم آمده، پژوهشگری و استادی‌شان است.
 
وی با اشاره به ورود استاد چنگایی به عرصه رسانه مکتوب طی دهه ۷۰ با نشریه «بامداد لرستان»، گفت: این نشریه بحق آینه تمام‌نمای استاد چنگایی است، چه در وجه اخلاقی چه در حوزه تعهد و چه در وجه خلاقیت که با به کارگیری کادری مجرب و صاحب قلم و صاحب نگاه فعالیت داشت و باید راجع آن تحت عنوان رسانه انقلابی و انقلاب رسانه‌ای مطلب نوشت.
 
روانشاد با بیان اینکه باید از «بامداد لرستان» و مدیریت آن به عنوان یک الگوی حرفه‌ای مطبوعات و رسانه یاد کرد و افزود: باید راجع به تعهد نشریه بامداد لرستان به فرهنگ و حوزه رسانه استان رساله‌ها نوشت؛ به خاطر این بود که در ابتدای صحبت‌هایم عرض کردم که این لباس نکوداشت دو ساعته بر قامت استاد چنگایی بسیار تنگ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha