• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404012312039
  • خبرنگار : 50377

سرپرست معاونت سیاسی استانداری مازندران:

کاهش غریق در سواحل برنامه جدی امسال است 

کاهش غریق در سواحل برنامه جدی امسال است 

ایسنا/مازندران سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با اعلام اینکه کاهش غریق در سواحل یکی از برنامه جدی ما در سال جاری است، گفت: مدیریت سواحل باید واحد باشد، به طوری که فرمانداران به‌عنوان محور تصمیم‌گیری قرار گیرند.

سید امیر حسینی‌جو امروز شنبه ۲۳ فروردین در جلسه ستاد ساماندهی سواحل که با حضور فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محمودآباد برگزار شد اظهار کرد: یکی از موضوعات و مطالبات اصلی که در ۴۶ سال گذشته روی زمین مانده و در همه دولت‌ها مورد پیگیری قرار گرفته، ولی به سرانجام نرسیده، خدمات ساحلی و توسعه سواحل بوده است.

وی با بیان اینکه لازم است از شرایط سواحل استان، ارزیابی دقیق صورت گیرد، افزود: امسال در موضوع سواحل مدیران و روسای کمیته‌ها، فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی باید با برنامه محور و عملیاتی اقدام کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران بر لزوم هماهنگی سایر دستگاه‌های اجرایی با فرمانداری‌ها در ساماندهی سواحل تاکید کرد و گفت: فرمانداری‌های شهرهای ساحلی برای مدیریت سواحل باید از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استفاده کنند.

این مسئول یادآور شد: نجات جان یک انسان از جمله موضوعاتی است که در مدیریت سواحل از اهمیت بالایی برخوردار است و خدمات رسانی به ساکنان بومی و مسافرانی که میزبان‌شان هستیم باید به نحو مطلوب انجام شود.

کاهش غریق در سواحل برنامه جدی در سال جاری است 

حسینی‌جو با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی در ساماندهی سواحل از بهترین نیروهای خودشان استفاده کنند، بیان کرد: در مدیریت سواحل بویژه در ایام تابستان محوریت تصمیم‌گیری با فرمانداران است که این امر مورد تاکید استاندار بوده و فرمانداران از ظرفیت همه دستگاه‌ها باید بهره ببرند.

وی حوزه فرهنگی سواحل را دارای متولی مشخص دانست و گفت: ائمه جمعه، بسیج، سازمان تبلیغات و مجموعه سپاه برنامه‌های قابل توجهی در سواحل دارند که فرمانداران از این ظرفیت باید استفاده کنند. همچنین مدیران و فرمانداران در سواحل نسبت به مدیریت مسائل گوناگون نظارت لازم بر ناهنجاری‌های احتمالی اهتمام لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha