حسین افشین در نشستی خبری که شنبه ۲۳ فروردین در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: سخن از شرکتهای دانشبنیان به معنی سخن از توسعه پایدار است، بطوری که همه عوامل و ظرفیتهای موجود در استان را در بر میگیرد. بنابراین ما به دنبال توسعه پایدار و همهجانبهایم.
وی با تأکید بر اینکه باید فضای مناسب برای توسعه زیرساخت دانشبنیان در استان خوزستان اختصاص یابد و ساخته شود، اظهار کرد: زیرساخت دانشبنیان در خوزستان با توجه به پتانسیلی که در استان وجود دارد زیر صفر است. زمین و فضای مناسبی در اختیار شرکتهای دانشبنیان استان خوزستان قرار نگرفته است و یقیناً با ظرفیتهای موجود در استان، توسعه زیرساختهای حوزه دانشبنیان مناسب نیست و در محدودیت شدید است. از اینرو ابتدا باید فضای مناسب تخصیص و ساخته شود.
توسعه خوزستان در گرو توسعه بخش خصوصی است
استاندار خوزستان نیز در این نشست اظهار کرد: استان خوزستان توسعه پیدا نخواهد کرد مگر اینکه ابتدا بخش خصوصی توسعه پیدا کند.
سیدمحمدرضا موالیزاده با تأکید بر اینکه همکاری بین بخشی ضرورت است و این کار در دستور کار قرار دارد، گفت: از طریق تشکیل جلسات شورای اداری و شورای برنامهریزی و توسعه استان خوزستان این کار در حال پیگیری است تا همکاری بینبخشی در خوزستان صورت بگیرد.
موالیزاده با بیان اینکه خوزستان بزرگترین اقتصاد دولتی را دارد، اظهار کرد: همین گستردگی باعث شده عرصه بر بخش خصوصی تنگ شود و از توان لازم برخودار نباشد. از اینرو بخش خصوصی باید توسعه یابد.
استاندار خوزستان همچنین با اشاره به بازدید از شهرک صنعتی شماره چهار اهواز، گفت: محصولاتی که در این شهرک صنعتی تولید میشود کیفیت بسیار خوبی دارند. از اینرو باید از تولیدات این شهرک صنعتی به خوبی حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه شرکتها، دستگاهها و ادارات از محصولات تولید شده درون استان خوزستان خرید کنند، گفت: خرید محصولات تولیدشده در استان خوزستان باعث میشود شرکتها بتوانند فعالیت بیشتری داشته باشند و بستر مناسبتری برای تولید بیشتر و در نتیجه اشتغال بیشتر ایجاد شود. تنوع و کیفیت محصولات تولید شده در استان خوزستان بسیار عالی است و نیاز به حمایت جدی همه دستگاهها دارد.
انتهای پیام
نظرات