کریم رهیده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد چهار مرکز شبانه روزی اعصاب و روان، ۶ مرکز توانبخشی ذهنی و سه مرکز نگهداری از سالمندان داریم.
وی اظهارکرد: همینطور در این استان ۶ خانه کوچک داریم که از بین این خانه ها دو مورد مربوط به نگهداری سالمندان، دو مورد مخصوص توانبخشی های ذهنی و دو مورد هم برای توانبخشی اعصاب و روان هستند.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در این استان یازده مرکز ویزیت در منزل با ۵۵۰ نفر ظرفیت و همینطور دو مرکز مراقبت در منزل با خدمات دهی به ۱۵۵ نفر داریم.
رهیده تصریح کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۸ مرکز روزانه با ظرفیت ۱۱۰۰ خدمت دهی داریم که پنج مورد از این مراکز در سال ۱۴۰۳افتتاح شدند.
وی ادامه داد: میزان مستمری پرداختی به هر مددجو یک میلیون تومان است و در حال حاضر در استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت ماهانه برای ۲۱ هزار مددجوی بهزیستی مستمری پرداخت می شود.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ برای ۳۱۰۰ نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد برای تامین لوازم بهداشتی به صورت ماهانه هزینه واریز شد.
رهیده تاکید کرد: برای سال ۱۴۰۴در نظر داریم روی مراکزی که در استان وجود ندارند تمرکز کنیم و تلاش کنیم که چنین مراکزی در استان تاسیس شوند.
وی اظهارکرد: با توجه به اینکه یکی از اهداف ما اشتغال و توانبخشی مددجویان است باید تلاش کنیم که مراکز حرفه آموزی در سطح استان دایر شوند. همینطور گسترش مراکز به منطقه هایی که خدمات تخصصی وجود ندارد از دیگر اهداف ما برای سال پیش روست.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: دیدگاه ما بر این است که خانه های کوچک را جایگزین مراکز شبانه روزی کنیم و افتتاح این خانه ها را به جای مراکز شبانه روزی گسترش دهیم چرا که در خانه های کوچک هم کرامت افراد به خوبی حفظ می شود و هم بهتر نگهداری می شوند و آسیب های کمتری آنها را تهدید می کند.
رهیده بیان کرد: هدف دیگر ما اینست که با افزایش کمک هزینه حق پرستاری کاری کنیم که خانواده ها فرزندان یا سالمندان خود که نیازمند مراقبت هستند را نگهداری کنند.
انتهای پیام
نظرات